Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116

раздатачная скрынка bmw x3 3.0 sd

Прывітанне ўсім у мяне праблема з bmw x3 3.0 sd з акпп, у вас на нізкіх абарачэннях паскарэння кручэння адчувае сліп прама пад адказ тое ж самае, што прыліпае і адрываецца перадачы я зрабіў пошук у інтэрнэце, і я бачыў, што многія пішуць, што яны змянілі шыны яшчэ раздаточной скрынкі, і яшчэ многія іншыя рухавік, што і на задняй перадач, але быць упэўненым, што я магу праверыць, калі і дзельнік або ланцужкі або электрарухавіка і механізм. Я nn факт-небудзь ведае, мне знешні выгляд вашых адказаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Што вы разумееце пад сліп... калі ўзяць абаротаў без прасоўвання можа быць абмен жа,вы спрабавалі гэта зрабіць, дыягназ ж частка мехатроніка павінна даць нейкія падказкі...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    паспрабуйце cambaire л алею ў кпп !!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    калі б рухавік або рэдуктар б індыкатар гарыць 4x4.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Некалькі разоў я вырашыў пры змене алею ў раздаточной скрынцы... Не палохайцеся, калі вы паказваеце на касе

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    я спачатку мяняць масла ў кпп перадачы больш вачэй не паклаў першай нафты, якія, здараецца, gurda спецыфікацыі для акпп трэба абсталяванне, прысвечаная калі б канвэртар вы dtc
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    imagesHWZS302Q.jpgразьмеркавальнік bmw x3.rarНа самай справе згодны з калегамі, каб зрабіць першае, што трэба мяняць алей, электрарухавік размяшчаецца пад калі есць праблемы прымушае ўключыць таксама laspia у esp.
    І, як церак, адкрыць і паглядзець, калі кола ? збожжа....калі вы знаходзіцеся ў сеткі кола зменены...у дадатку знаходзіцеся буфера абмену, які я ўзяў у сеткі, па рамонце раздатачнай скрынкі з скрынкай перадач не аўтаматычная

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Дзякуй усім, я зрабіў дыягностыку на абмен і тут памылкі не іра, я спрабую змяніць, перш за ўсе, нафту, ці ведаеце вы сказаць мне, калі мы хочам, і тып

НАВІЧОК L'avatar di giaxi
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Асколи-Пичено
    Et
    62
    Паведамленні
    53
    Курсе-у сетцы c'? спецыяльную працэдуру для замены алею на аўтаматычнай перадачы і выкарыстоўвае толькі спецыяльным алеем

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Пакладзем, год, аб'ем рухавіка л. с. і я скажу вам, усе маюць права motul
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •