Вынікі з 1 па 9 з 9
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Zero Branco
    Паведамленні
    7

Scodifica иммобилайзер alfa 147 1600 бензін bosch me 7.3.1

Прывітанне ўсім. Хто-то ? удалося ліквідаваць часткова або цалкам гэты блок. Я паспрабаваў з car праграмнага забеспячэння, але не працуе, ці я памыляюся, што-то.
    Хто-небудзь ведае, даць мне некаторы ўяўленне?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Вы вы робіце....я раблю з інструментам, але і аб праграмах c'? гэты блок, вам прыйдзецца падлучыцца да ecu, а затым запіс файла, што праграма ў залежнасці ад аб'ему рухавіка...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Zero Branco
    Паведамленні
    7
    наконт злучыцца непасрэдна на pin out пераскокваючы праз цела? я чытаў, што вам трэба загрузіць файл, створаны з carsof частковай і пасля ўключэння рамках непасрэдна на аўтамабілі перанесці файл крычы. Я памыляюся??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    трэба адлучыць раздымы і зрабіць гэта у школе, перепрограммируйте з файлам, што дае вам праграма ў залежнасці ад аб'ему рухавіка і вы на месцы, я ведаю, што на гэта толькі агульнае.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Толькі ўсяго і надпіс boot mode

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Zero Branco
    Паведамленні
    7
    Прывітанне, хлопцы. Нічога не рабіць.Я паспрабаваў усе, але нічога не рабіць. У рэшце рэшт я звярнуўся ў фірму, якая рамантуе блокі кіравання і пасля аднаўлення дадзеных у eeprom( але так сказалі) у мяне scodificata ў частковай.
    Усе працуе, і ні адна індыкатарная лямпачка code гарыць. Мне сказалі, што па нейкай прычыне дадзеныя ў eeproom былі разбураныя. Ну прабачце, але я пачатковец і многіх рэчаў мне трэба яшчэ даведацца.Ужо не ведаю, дзе вы былі няправыя,
    Дзякуй вашай кансультацыі, і ў бліжэйшы час!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    замест гэтага я хацеў бы ведаць, калі хто-то супаставіў гэты аўтамабіль і які інструмент выкарыстоўваў. дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    для супастаўлення трэба заўседы чытаю, у boot, ведаю, што інструмент у вас есць, але калі прытрымлівацца інструкцыям, nn, у вас праблемы.
    чытайце ecu і месцы файл у адпаведным раздзеле , хто-то дапаможа вам .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    16
    Так, ен чытае і піша спакойна і нават праз eobd (пасля падлучэння pin-код загрузкі).

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •