Прывітанне ўсім!!!!
Я Люк Adria ў Венето. У мяне есць цэх Opel, але я займаюся ўсім, што мне цікава, механіка, электроніка, налады і адлюстравання. Я прытрымліваюся трохі гэты форум, і я лічу, выдатныя ідэі, таму я вырашыў назвацца!
Прывітанне ўсім!!!!
Я Люк Adria ў Венето. У мяне есць цэх Opel, але я займаюся ўсім, што мне цікава, механіка, электроніка, налады і адлюстравання. Я прытрымліваюся трохі гэты форум, і я лічу, выдатныя ідэі, таму я вырашыў назвацца!
Сардэчна Запрашаем, Лука!
Дзякуй.. Я толькі што ўступіў (а) і gi? я змяніў імя![]()
прывітанне і дабро запрашаем,раскажыце нам, а таксама ваш узрост.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Вы маеце рацыю msport....
Мне 38 гадоў і я люблю ўсе тое, на чым вы пу? рукі, на шчасце, у маей майстэрні вакол c'? і таму мне не сумна, нават калі я павінен знайсці прыгожы, p? часу, каб прысвяціць сябе свеце, блокаў кіравання, якія я ведаю. Не пост электронікі бачыў, што скончыў менавіта ў галіне электронікі, таму я знаемы з рознымі інструментамі вымярэння, аналізу сігналаў мне не хапае менавіта inervenire на кіраванне, і гэты форум мне здаецца добрым саюзнікам!
Добры абед на ўсіх, і добры свята![]()
ідэальнага,але нават калі ў вас есць выдатны двухузроўневы з электронікай, і не верыць, што tuning як менавіта тое ж самае наадварот, я б сказаў прама наадварот,таму калі хочаце патрапіць у гэтую сераду, сур'езна, мы можам навучаць вас на ўсе,калі вам патрэбна больш падрабязнай інфармацыі, вы можаце адправіць нам ***** у info*professionalchiptuning.net
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
сардэчна запрашаем..добры форум.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
прывітанне, люк!!
Што такое заяц? Трус Abarth
сардэчна запрашаем! добры пачатак навучання, курсу, вы зможаце contattarte msport, што ў дадатак да кіравання форум, таксама арганізуе гэтыя рэчы.
сардэчна запрашаем таксама з майго боку