Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 54
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259

Водгук OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D

Добры дзень, у дадатку вы знойдзеце файл у мод і ліст excel, дзе я набраў на ўсіх картах, што я знайшоў з дапамогай чытання некаторых пастоў на гэтым сайце, я хацеў бы ведаць, калі пра гэта карта была зроблена добра, і асабліва, калі вы маглі б падштурхнуць яшчэ, акрамя таго, я хацеў бы адзначыць, што на маей opel 1.3 cdti 69 л. с. я паставіў турбіну giulietta 1.6 у фіксаванай геаметрыі, дзе ў мяне ціск маленькае 1.7 і прымацоўваецца да 1.5/1.6 ад карты я ўжо ўнёс змены, каб пазбегнуць збояў у sovrappresione.
    У асноўным машына ў парадку, хоць вашы думкі мне будуць вельмі карысныя, асабліва, калі яна можа быць палепшана ў выпадку наяўнасці памылак.

Дзякуй усім загадзя
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    Добры дзень, у дадатку вы знойдзеце файл у мод і ліст excel, дзе я набраў на ўсіх картах, што я знайшоў з дапамогай чытання некаторых пастоў на гэтым сайце, я хацеў бы ведаць, калі пра гэта карта была зроблена добра, і асабліва, калі вы маглі б падштурхнуць яшчэ, акрамя таго, я хацеў бы адзначыць, што на маей opel 1.3 cdti 69 л. с. я паставіў турбіну giulietta 1.6 у фіксаванай геаметрыі, дзе ў мяне ціск маленькае 1.7 і прымацоўваецца да 1.5/1.6 ад карты я ўжо ўнёс змены, каб пазбегнуць збояў у sovrappresione.
    У асноўным машына ў парадку, хоць вашы думкі мне будуць вельмі карысныя, асабліва, калі яна можа быць палепшана ў выпадку наяўнасці памылак.

Дзякуй усім загадзя
    Пейзаж з нашага боку, кажа, "вы ўзялі або C... по помпа і вада"
    мама не вельмі, і як я табе павінен дапамагчы???
    Але інфармацыя у цябе сапраўды на гэтым форуме??
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Пейзаж з нашага боку, кажа, "вы ўзялі або C... по помпа і вада"
    мама не вельмі, і як я табе павінен дапамагчы???
    Але інфармацыя у цябе сапраўды на гэтым форуме??
    з майго боку замест помпы паставіць у "банку" хахаха
    вярнуўшыся на тэму, вы на абмеркаванне "marelli вучыцца", параўноўваючы карту прынята ў студыі з маёй, і я знайшоў некаторыя карты ўставіць у ліст excel, які я падзяліўся першы
    я прама з дарогі дрэннае, мабыць, так?
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    з майго боку замест помпы паставіць у "банку" хахаха
    вярнуўшыся на тэму, вы на абмеркаванне "marelli вучыцца", параўноўваючы карту прынята ў студыі з маёй, і я знайшоў некаторыя карты ўставіць у ліст excel, які я падзяліўся першы
    я прама з дарогі дрэннае, мабыць, так?
    Вы не па-за шляху, але....

Ясна, што з 60cv Opel & Suzuki я проста працаваў, каб вырашыць праблемы, якія ўжо маюць серыі і г. д.

у вас усталяваны махавік фіксаваны спадзяюся?

Што ты хочаш Атрымаць ад гэтай Машыны???

я бачу, што вы страцілі сон з-за Разраднай Рампы, што калі ты можаш рабіць ці добра, карты асноўных і Маф можа закон + 1200 мг & Map + у 2800 Rail працуе ўжо ў 1550Bar і больш..

карты на ліст exel не я, праверыць усе, але ёсць асноўныя..

і я не разумею, чаму не чапаў?

і тое, што я дакрануўся да я зрабіў няправільна, на жаль..

уважлівых прычын n'roses імгненне..

для таго, каб прыняць л. с. ты павінен ўводзіць + дызель & сціск + Паветра ў цыліндры праўда?

цяпер не ведаю, як працуе турба "ці як ты хочаш працаваць", але 1,5-1,6 таксама арыгінал, жадаючы без праблем..

калі вы зрабілі трубаправод ад 0 з дыяметр варты лічыцца "можа быць, з FMIC"
    у вас павялічыўся толькі на 100-200mbar і выдатак паветра, улучшающ эфектыўнасць спякоты, што не мала..

цяпер я не ведаю, як з дызельным, але ад таго, што бачу ў карце + соль абаротаў, тым больш падае дызельнага паліва "тое нямногае, што ты паспеў даць з другога боку..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Вы не па-за шляху, але....

Ясна, што з 60cv Opel & Suzuki я проста працаваў, каб вырашыць праблемы, якія ўжо маюць серыі і г. д.

у вас усталяваны махавік фіксаваны спадзяюся?

Што ты хочаш Атрымаць ад гэтай Машыны???

я бачу, што вы страцілі сон з-за Разраднай Рампы, што калі ты можаш рабіць ці добра, карты асноўных і Маф можа закон + 1200 мг & Map + у 2800 Rail працуе ўжо ў 1550Bar і больш..

карты на ліст exel не я, праверыць усе, але ёсць асноўныя..

і я не разумею, чаму не чапаў?

і тое, што я дакрануўся да я зрабіў няправільна, на жаль..

уважлівых прычын n'roses імгненне..

для таго, каб прыняць л. с. ты павінен ўводзіць + дызель & сціск + Паветра ў цыліндры праўда?

цяпер не ведаю, як працуе турба "ці як ты хочаш працаваць", але 1,5-1,6 таксама арыгінал, жадаючы без праблем..

калі вы зрабілі трубаправод ад 0 з дыяметр варты лічыцца "можа быць, з FMIC"
    у вас павялічыўся толькі на 100-200mbar і выдатак паветра, улучшающ эфектыўнасць спякоты, што не мала..

цяпер я не ведаю, як з дызельным, але ад таго, што бачу ў карце + соль абаротаў, тым больш падае дызельнага паліва "тое нямногае, што ты паспеў даць з другога боку..
    згодны ў поўным аб'еме, на самай справе, я цягі на нізкіх пры ўваходзе ў функцыю турба, але тады, на 3000 ўжо, здаецца, абгарадзіць, ва ўсякім выпадку для интеркулера выбіраюць для гэтых scenic 1.9, якія, як велічыні, па параўнанні са мной-гэта самы доўгі і высокі, і таму, што праблемы прасторы відаць, што я крыху за бампер, па нагоды maf цяпер залажу на тое, гонкі 1.7 (чытаў у сеткі закона страў больш, чым у 1.3) map-гэта арыгінальны і падманулі ў карты, у адваротным выпадку recovery ён заўсёды быў там, з тых цісках.
    У двухмассовом махавік памянялі 2 гады таму, але ў наступны раз, калі вы пакінеце мяне, я аддаю перавагу лётаць выпраўлена за кошт змены
    на гэтай машыне я хацеў бы атрымаць што-то на мяжы прабуксоўкі счаплення такім чынам, каб не змяніць пад калядныя святы xD, ты на якую карту параіце мне ўмяшацца?
    Яшчэ раз дзякуй за парады
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    усе, акрамя
    06211E ОК
    0625CA 12800 макс ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева
    06211E, як і вышэй
    067F48, як і вышэй
    067F6A, як і вышэй
    0690EE глядзець у 2D, што ты зрабіў, і падумай
    06921E, як і вышэй
    069372, а практыка ставіць усё на 12800
    069D86 ОК
    069DB4 ОК
    069DFA, а практыка ставіць усё на 12800
    069E4C ОК
    069EEE ведаеш, што гэта значыць?
    064C72 ведаеш, што гэта значыць?
    061EFC ты ўпэўнены? не 062902???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    усе, акрамя
    06211E ОК
    0625CA 12800 макс ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева
    06211E, як і вышэй
    067F48, як і вышэй
    067F6A, як і вышэй
    0690EE глядзець у 2D, што ты зрабіў, і падумай
    06921E, як і вышэй
    069372, а практыка ставіць усё на 12800
    069D86 ОК
    069DB4 ОК
    069DFA, а практыка ставіць усё на 12800
    069E4C ОК
    069EEE ведаеш, што гэта значыць?
    064C72 ведаеш, што гэта значыць?
    прывітанне cinqueturbo яшчэ раз дзякуй за дапамогу, якую ты даеш мне
    на 069oee і 6921e я лічу, карты педаль, праўда? я хацеў бы лепш зразумець, як лепш
    цяпер я ніжэй ўжо вашыя парады, паглядзім, калі я зразумеў усё, я ўзяў усё, і я прынёс паляпшэнняў, дзе ты знайшоў стыхійных бедстваў
    у дадатку вы знойдзеце новы файл, яшчэ раз дзякуй за ўсё
    File Allegati Файл Ўкладання
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    06211E ОК
    0625CA 12800 макс 4500rpm ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева 750rpm
    06211E, як і вышэй
    067F48, як і вышэй
    067F6A, як і вышэй
    0690EE так ты ў 4500rpm 100% педалі вы хочаце "менш" дызельнага паліва 1500rpm???
    на што трэба націскаць на нізкіх абарачэннях??
    06921E, як і вышэй
    069372 ДОБРА, таму што ты дакрануўся да ВР?
    069D86 ОК
    069DB4 ОК
    069DFA праверыць зноў..
    069E4C ОК
    069EEE ты ведаеш, што такое... і што?
    064C72 ты ведаеш, што такое... і што?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    06211E ОК, перамыкач сістэмы рэцыркуляцыі ог і мы
    0625CA 12800 макс 4500rpm ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева 750rpm я паставіў справа 12800, і хай астатнія злева
    06211E, як вышэй, то, магчыма, вам няправільна, але гэты адрас адносіцца да egr switch
    067F48 як вышэй, так
    067F6A як вышэй, так
    0690EE так ты ў 4500rpm 100% педалі вы хочаце "менш" дызельнага паліва 1500rpm??? чытае dx ---> лева-ці наадварот? першая крывая злева ставіцца да 4500 або 750 абаротаў у хвіліну?
    на што трэба націскаць на нізкіх абарачэннях??
    06921E, як і вышэй
    069372 ДОБРА, таму што ты дакрануўся да ВР? я правільна вр
    069D86 ОК
    069DB4 ОК
    069DFA правер яшчэ раз.. дзе я згламэздаць?
    069E4C ОК
    069EEE ты ведаеш, што такое... і што? час, што я разумею, як дзейнічаць, і я імкнуся
    064C72 ты ведаеш, што такое... і што? самае
    061EFC ты ўпэўнены? не 062902??? я змяніў, як сказаў сам, на самай справе на лісце я паставіў пытальнік, таму што не быў упэўнены, але з іншых вр не зменены або некалькі ў recovery

даруй за час, што я раблю цябе губляць, у цябе бясконцае цярпенне, і я ніколі не перастане дзякаваць
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    паглядзім, калі я зразумеў, як рэдагаваць карты педалі
    File Allegati Файл Ўкладання
    Алекс

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima