Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Абмеркаванне: Беверлі сцены ў 160км/ч

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187

Беверлі сцены ў 160км/ч

Прывітанне, хлопцы, я спадзяюся, што хто-небудзь з вас зможа мне дапамагчы у гэтай дылеме, што ў нас есць...Практычна ў нас беверлі-400 ? быў ператвораны ў 500...цяпер ен мантуе ін'екцыі MIU40...у нас адэкватны бензін і пакуль усе ок, адзіная праблема, што ў нас застаецца ? што зверху нам сцены ў 160км/ч і мы не можам зразумець, чаму...c'? хто кажа, што ? занадта ранні, хто не мае паняцця,....Я спадзяюся, вы можаце мне дапамагчы...Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    вы павінны карэктаваць перадачы, што ? вырашальнае значэнне для рухавіка, трансмісіі цэнтрабежная.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    перадачы ? адпаведнае....з перадачы зыходнай і змененай хуткасцю? ? тая ж....не ? праблема перадачы...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы ўпэўненыя??паступае на абмежавальнік рухавік?колькі абаротаў цягне??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Не даходзіць да абмежавальніка...у мяне няма тахометра, таму не магу сказаць...але магу сказаць, што, чым, калі было 400 рухавік не набірае абароты, як і раней, на ўчастку...я не кажу нічога, але павінны рабіць
    тая ж хуткасць? пік, як быў 400 ці я памыляюся?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    сення я і адмін мы ўнеслі монстар lieger 440cc 6cv дызель з эбу ідэнтычныя 1.3 mjet таксама, як і карты,пасля адпаведнай ўсім дадзена, дызель з лапатай, каб прымусіць яе пайсці ледзь-ледзь хуткасць, быў ідэнтычны арыгіналу, а затым і з прычыны ўмяшання на вариатор.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Ок, msport, і мы...але калі я задаў хуткасць? першапачаткова, што рабіў, калі быў 400 я быў бы рады...але мы страцілі 10км/ч....не ? праблема перадачы хлопчыкаў....я нават узяў перадачы 500 і ўсталяваны пад...? тая ж нічога не мяняецца...? рухавік, які не можа ўзяць абароты і не лезці больш?....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    такім чынам, дазвольце мне зразумець цябе, ты ўзяў цыліндр 500 і ў вас усталяваны з галавой крычы 400

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Тады я ўзяў цыліндр поршань і галоўкі блока цыліндраў поўную восі, валы ў 460, я сеў....Я супастаўляюцца прыводзячы бензін, і пакуль мы...цяпер падаўся прыходзіць у 160км/ч і спыняецца іх...спачатку з 400 прыходзіць амаль 180 км/ч (я маю на ўвазе чування)...цяпер я не разумею, чаму? я сцен...я чуў, што гэта можа быць ? затрымка...але перш, чым закрануць дасягненняў хацеў бы спытаць савет на вас, экспертаў, перш чым закрануць авансы...іншая справа, калі вы ведаеце, як выдаліць лямбда-карта?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    усталяваўшы G. T. на 460 на вашым "блок" ты не зрабіў нічога, што зрух ўсей крывой крутоўнага моманту і магутнасці,відавочна, больш,напрыклад, колькасць абаротаў вышэй, што новая перадача не можа забяспечыць, так як бензінавы атмасферны рухавік, каб даць вам больш магутнасці і крутоўнага моманту павінен абавязкова павярнуць вышэй....таксама пры мантажы перадачы 500 вы не можаце мець тыя ж pestazioni гэтага, таму што ваш рухавік зараз ? чым-то сярэднім паміж 400 і 500 такім чынам, адзіны спосаб, каб абароты і хуткасць у гэтай асяроддзі, і працаваць да перадачы tarandola ad hoc для гэтага сродкі і яго вага, уключаючы conduncente, вядома,...
    без тахометра для вымярэння перадачы cvt, і досыць складаным, але з p? доказаў мы не бачылі...
    калі ваша транспартны сродак было занадта ранняга запальвання ен бы нават "біць трохі ў галаве"....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •