Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 43

Абмеркаванне: першыя крокі

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89

Smile першыя крокі

Вітаю ўсіх.
    Я пачатковец на форуме, і я хацеў бы спытаць вас парады аб свеце rimappature.
    я, як я ўжо пісаў на тэму прэзентацыя я купіў дыягностыкі autocom і mpps v12.
    я хацеў бы ведаць, на якія рызыкі я іду ў супроць для rimappature і якія праграмы выкарыстоўваць.
    загадзя дзякуй за адказы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Перайсці сустрэча ў так шмат непрыемнасцяў і праблем, з чаго пачаць ? вельмі цяжка, асабліва, калі вы не кіраўніцтва, што варта, і раіць, вы зрабілі дзве пакупкі, калі яны працуюць правільна! вядома кашмар тых, хто пачынаецца, але, запэўніваю вас, што ? страх тых, хто робіць гэта для судоў, і ўжо даўно ? блакавання ecu, у запісу.
    Затым майстэрства заключаецца ў захоўваць спакой і справіцца з сітуацыяй,.... увесь вопыт і веды справіцца з сітуацыяй, бярэ на сябе толькі з часам, lavorandoci і блакуе эбу!!!!(вучацца), часам трэба нават блакаваць іх, у адваротным выпадку густ, што c'?!
    як можа здарыцца, каб незваротна пашкодзіць іх, тыпу, у той час як вы адкрываеце ecu, каб прачытаць па bdm каго-то ? capitatato, што тады не з'ехалі, больш аўтамабіляў.
    што пакуль ? аўтамабіль вы ідзяце ў узломам, вы бераце іншы ecu, і далей... але потым, калі ? машына р? больш складанымі з'яўляюцца непрыемнасцяў.

вам рэкамендую пачаць з edc15c2 тыпу fit-брава, першая серыя - альфа 156 - (2), а затым перайсці да edc15c7 (euro3) ? так далей... bosch з'яўляюцца найбольш просты, так як для чытання, так і для карт, якія маюць рэальную каштоўнасць і проста выявіць.

акрамя таго, што вы купілі, вам парада добры праграміст з экскурсійнае памяці і bdm.

на edc 15 з mpps не павінны мець ніякіх праблем соне самых простых машынак і mpps ідзе да вялікай, mpps вы ? даказана дастаткова надзейна нават на edc 16
    ? мне асабіста-небудзь, або па тых ці іншых прычынах мяне ен заблякаваны.
    іншы інструмент у сіле ? pro mag вельмі добра на edc16 і simens ford, хоць у некаторых выпадках не хочуць ведаць, каб працаваць у k-line.
    інструмент ідэальна падыходзіць на 100% не існуе, арыгінал і кітай...як калег, а таксама арыгінальныя сродкі ў іх былі праблемы.

pi? або менш сітуацыя ? гэта ў поспехі і ў**** на кітоў!!
    р? абсталявання вы можаце знайсці тут, у краме форуму, якія заўседы будуць гарантаваныя, і вы атрымаеце сэрвіснае абслугоўванне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    55
    Рызыкі, як сказаў Якаў, з-за вугла, і складаюцца ў блоку эбу.
    Праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць для адлюстравання шмат : Тытан, winols і т. д, залежыць ад вас.
    Па мне winols ? pi? складаны, але ? нават тое, што робіць вас пі? разважаць на пошук, карты, іншыя выкарыстоўваюць драйверы gi? гатовыя, якія не заўседы з'яўляюцца правільнымі.

Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    Прывітанне Якава і дзякуй, што адказалі мне.
    Такім чынам, ад таго, што я зразумеў ? доўжыцца х перапрызначыць...я чытаю спіс аўтамабіляў ? можна перапрызначыць я набыў mpps v12, думаючы, што прагулка ей.
    будучы прыватнай, я думаю, што мне будзе цяжка знайсці аўтамабіль, каб выканаць адлюстраванне, x? я магу паспрабаваць на 2 маіх аўто, якія ў мяне есць:fiat 500 1.4 16v 100hp і megane 1.5 dci.
    не s? s? можна зрабіць cn тое, што я я.

у pi? страх зачыніць c'?,таму часам я ўспамінаю той факт, што я avventuro занадта шмат, каб рабіць пэўныя рэчы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    я памыліўся і апублікаваў, і я не магу больш рэдагаваць пост ўвесь час тут.....

я ўжо казаў не забывайце, што многія з нас жывуць, робячы гэта рамяство і ўкладваюць грошы, робячы навучальныя курсы і купляючы абсталяванне афіцэраў, так што не перажывайце, калі многія людзі nin есць жаданне падзяліцца сваімі сакрэтамі гандлю!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    калі я пачаў, я,я пачаў з гала-1260,ты mpps і gi? вы далей...
    вы купілі, а таксама добры дыягназ,яшчэ лепш
    звычайна edc15 і 16 групы fiat і vw робяць легка і таксама легка апрацоўваць
    калі вы выкарыстоўваеце ecm titanium з драйверамі ў вас ужо? добрыя рэкамендацыі,то есць а працэнты, якія выкарыстоўваюць трохі усе, каб пачаць,калі вы хочаце што-то partocolare мы павінны разважаць толькі

вам савет, трэба купіць bdm чаму? калі блокі есць edc16 або трэба зрабіць marelli, па меншай меры, вы пакрытыя
    для edc15, а з bootmode вы павінны вырашыць большасці выпадкаў

пасля таго, як гэтыя рэчы неабходна прыняць, праграміст(тое, што я раблю я)

тады, магчыма, вы праходзіце ў паслядоўных/kjtag/bdm-й? сур'езных...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    fiat 500 ? fattible яе? вядома, не ? машына для хлопчыка, першыя крокі, з mpps вы можаце зрабіць гэта ? працэдура р? складаная для аднаго, які пачынаецца, megane вы павінны ўбачыць, што ecu мантуе ? у любым выпадку, каб ісці бяспечна, вы павінны зрабіць яе ў bdm, аб тым, што аўтамабіль вы сутыкнецеся з рознымі праблемамі пасля запісу ў паслядоўны порт, адзін з пі? яркіх ? страта кадоўкі фарсунак, знайсці адзін у вашай вобласці, якая ўжо мае вопыт і спытаеце, калі вам з рукі, па крайняй меры, на вашы машыны... нават калі я бачу, дурніца... людзі ? р? раўнаваць гэта рамяство і робіць добра.
    ты пескара, ці былі вы мае зоны, я б наогул з задавальненнем руку, каб зразумець, p? у гэтым свеце вельмі складана ? перш за ўсе, не забывайце, што докі з нас жыве, робячы квэст

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    нона...я ў сутнасці nn мяне, я бяру xk? s? што мы sn людзей есць кампанія, з такой працы, а я хачу толькі даведацца, xk? мне падабаецца важдацца...
    хто хоча мне дапамагчы бэн ne sar? вельмі рады.
    я не хачу, ne канфліктаў cn ніхто не красці працы няма.

НАВІЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Паведамленні
    43
    гэтыя часы, магчыма, camparsi гэтых рэчаў, можа быць ? вельмі складана, калі дадаць той факт, што гэтыя інтэрфейсы знаходзяцца вакол, па вельмі даступнай цане ,гэта будзе пі? выступ за "t"?
    Citazione Першапачаткова Напісаў darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    нона...я ў сутнасці nn мяне, я бяру xk? s? што мы sn людзей есць кампанія, з такой працы, а я хачу толькі даведацца, xk? мне падабаецца важдацца...
    хто хоча мне дапамагчы бэн ne sar? вельмі рады.
    я не хачу, ne канфліктаў cn ніхто не красці працы няма.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    у раенах, мае нікога не ведаю, таму мне трэба ўладзіць самастойна.

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •