прывітанне вашым поглядам на адключэнне egr на гэты аўтамабіль мантуе bosch edc15c3.......што скажаце!!! прыкладаю файл...дзякуй.
прывітанне вашым поглядам на адключэнне egr на гэты аўтамабіль мантуе bosch edc15c3.......што скажаце!!! прыкладаю файл...дзякуй.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-03-2013 ў 09:14
я не бачыў файл, але тут не працуе класічным метадам прамой лініі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я sequito ў кіраўніцтве, у таблічнай....змяненне значэння, прымаючы іх uquale значэння больш высокія, там..., то так не працуе...Шчыра!!!
але гэта тое, што ведаю я, працуе класічны ліст пад трубу........
[QUOTE=sno74;31755]але гэта тое, што ведаю я, працуе класічны ліст пад трубу........[/QUOTE не ведаю", калі проста ліст.......
рухавік renault 2.2, я магу гарантаваць, што гэта працуе, у мяне кліенты, якія першапачаткова не ішлі добра, а затым скончыў гарантыя прывялі ў маю майстэрню, чаму? у аўтамабілі не было добра, я выдаліў egr электроніка вадзяным астуджэннем, і там я знайшоў пад добры ліст жалеза бялізны, я забраў тое, што прас я паставіў у сталевую машыну, цяпер дзверы 380000 км, калі вы ўваходзіце ў дыягназе вы знаходзіцеся памылка egr, але індыкатар не гарыць, і машына едзе вельмі добра рабіць тэст не будзе каштаваць вам нічога........
калі вы хочаце зрабіць эксперымент...вось файлы noegr
адлучыць раздым ад egr
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
дзякуй вешчуноў...я апярэдзіў я зрабіў адно змяненне ......на дадзены момант я ўжо пісаў раней, што з класічнай прамой лініі, мне здаецца, што будзе добра......тады, калі есць пытанні, і я паспрабую з гэтай.......вы terro' ў курсе.
праблема не адразу, але нават пасля некалькіх месяцаў (torando па прамой лініі на карце)
метад pi? надзейна ? то-bit switch
той біт? скід dtc... няма кантролю тыпу як у edc16.. ці не так?