прывітанне я хацеў бы ўбачыць гэтую карту зрабіў на мой дом на колах з майстэрні, я заяўляю, што, як прадукцыйнасць не быў лепшым, але я апусціў cosumi.
прывітанне я хацеў бы ўбачыць гэтую карту зрабіў на мой дом на колах з майстэрні, я заяўляю, што, як прадукцыйнасць не быў лепшым, але я апусціў cosumi.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-02-2013 ў 19:45
калі файл дадаць таксама крычы, можа быць, для тых, хто хоча дапамагчы будзе лягчэй гэта зрабіць......
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
прабачце, файл ori гэта
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-02-2013 ў 19:54
робі карту варта абнавіць цалкам цап****.....
есць шмат памылак, і карты зробленыя з крокам у мінус....*****у карты перадаплаты(карта 1 і 2), што, дарэчы, не служыў закрануць таксама бачыў мала дызельнага паліва патрабуецца ў карту час і карту rail....
тады вы-удзельнік амаль усіх карт занадта мала абаротаў і занадта мала нагрузкі, асабліва ў лім пара, дзе ў 2000 аб / мін gi? мяжы 30%, адпраўляючыся ў? 1000 тураў да....з паловай, як цяжка, як кемпер мод cos? гэта азначае, счаплення і махавік, якія вітаюць цябе ў хуткім часе....
у карту педаль частках ад абаротаў і нагрузкі правільныя, але вы робіце наадварот...cio? часткі з павелічэннем максімуму, а затым падняцца..
для turbo вы далі 200 ачкоў павышэнняў, але ў карце lim turbo(f, temp) вы знаходзіцеся ў самай нізкай з павелічэннем......
ты дакрануўся да карты з драйвера з крокам у адмоўны, нават тут, што для мяне было не дакранайцеся да больш па-за драйвера вы не закранулі мінімальна ей singloi біт абмежаванне прэс як турба, што rail......
rifalla робі карту адразу пытацца парады, як зрабіць ці leggiti дыскусіі аб.....
дзякуй манро, на жаль, карту я не зрабіў гэта сам, але адзін мой калега ў свой час. улічваючы, што я ніколі не задаволены, я хацеў бы зрабіць я цяпер родаў з нуля і ve
месцы, каб атрымаць парады вялікі дзякуй, хлопцы вы спецыяльныя
часткі заўседы па запыце дызель cio? ад DW ці "arrichimento паскарэнне" ад тых жа абаротаў і нагрузкі мод на пытанне, але інакш..дит? павялічваецца, пачынаючы з 6-8% да прагрэсавання да 12-16% запыт яшчэ....затым прайдзіце абмежаванняў....
гэта беларуская-карту, якую я стварыў, я, я, паглядзіце на тое, што ў мяне комбі
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-02-2013 ў 22:00
вы не там робі...
вы робіце ўсе тыя ж памылкі..
матчы toppo мала нагрузкі, і занадта мала абаротаў змяніць..
нават у карту час вы змянілі ўвесь таблічны....
хоць, павінен сказаць, roby крокам дадзеных амаль не бачаць, не змяніць, што ен, так....
rifalla, пачынаючы з педалі, як я табе раіў, то я іду крок за крокам.....
scuami манро у гэты перыяд у мяне шмат рэчаў, каб зрабіць сям'ю, працу 2lavoro, калі я пачну не есць.....я не магу знайсці ў [dérivé] ў клубок
ва ўсякім выпадку, я чытаў некаторыя паведамленні, і я inzz?перапынку крыху, як вы сказалі, вы думаеце, што я riucito што-то зразумець????
загадзя дзякуем вас за прыхільнасць!
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-03-2013 ў 23:25
нікога, хто мне можа dere савет??