Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Абмеркаванне: info elm327 і fiat 500

НАВІЧОК L'avatar di Peppino91
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    39

info elm327 і fiat 500

Прывітанне, хлопцы, я падпісаўся на гэты форум, каб зразумець, як p? pi? на elm327...я заяўляю, што мне патрэбен elm для ўключэння функцыі датчыка вонкавай тэмпературы. На форуме за 500 вы кажаце пра версіі 1.3, толькі, што тое, што я магу зразумець, такая версія не ? pi? у продажы...не ведаю, дзе купіць elm ne версію ўзяць...спадзяюся, можаце мне дапамагчы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Гэта добра, 1.4 або 1.5. У якасці аб'екта нерухомасці, вам будзе сапсавана па выбары. Тут нельга ўстаўляць спасылкі, але проста ўвядзіце у пашукавік і вы адкрыць? свет

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    39
    Citazione Першапачаткова Напісаў SlimPickens Visualizza Messaggio
    Гэта добра, 1.4 або 1.5. У якасці аб'екта нерухомасці, вам будзе сапсавана па выбары. Тут нельга ўстаўляць спасылкі, але проста ўвядзіце у пашукавік і вы адкрыць? свет
    Дзякуй..паколькі я чытаў, што многія патрабуюць змены (як клоны) я хацеў бы зразумець, як зрабіць, каб іх пазбегнуць

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Да жаль ? тое, што вы даведаецеся...калі будзеце ў руках Вонкава яны ідэнтычныя, і, як мне кажуць, нават адзін і той жа прадавец пу? мець на складзе з унутраных друкаваных плат па-рознаму. Ідзе крыху пашанцавала (я маю на ўвазе, вядома, тых, класічных, эканамічных, што для? яны робяць вельмі добра сваю працу). У любым выпадку, нават калі б не змяняць ? нічога трансцэндэнтнага...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    39
    Citazione Першапачаткова Напісаў SlimPickens Visualizza Messaggio
    Да жаль ? тое, што вы даведаецеся...калі будзеце ў руках Вонкава яны ідэнтычныя, і, як мне кажуць, нават адзін і той жа прадавец пу? мець на складзе з унутраных друкаваных плат па-рознаму. Ідзе крыху пашанцавала (я маю на ўвазе, вядома, тых, класічных, эканамічных, што для? яны робяць вельмі добра сваю працу). У любым выпадку, нават калі б не змяняць ? нічога трансцэндэнтнага...
    Ок дзякуй я спадзяюся, што хто-небудзь, дайце мне руку...паглядзім, калі я магу узяць яго да калядных святаў

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Але датчык яго трэба ўключыць пасля аперацыі або быў проста усталяваны?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    39
    Няма...на практыцы ў мяне 500S, я яе ўзяў, проста выхадны і на практыцы fiat зрабіў бойню з датчыкамі тэмпературы вонкавага паветра і святла ў багажніку...? абмяняліся S поп (база 500), а затым пакінулі нам cos? без гэтых двух "опцыі", што тое опцыямі, не...для святла ў багажніку мне яго не падарыў (бачыш кавалак пластыка, што ў іх каштуе 2€)...датчыка чуеце, чуеце...не здолеюць ўключыць! рэчы абсурдныя і, такім чынам, не павінен я купіць гэты датчык...я павінен таксама купіць elm для актывацыі...
    500 S <3

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Зразумеў. Таямніцы мама Fiat Хто-то тут зможа вам у гэтым? безумоўна, расказаць аб тым, як дзейнічаць, акрамя таго, з дапамогай ELM можна кантраляваць і многія іншыя рэчы ў будучыні, вы torner? безумоўна, карысна.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    39
    Дзякую цябе, чакаем...у той жа час я спытаў свайго сябра, калі ў майстэрні есць...яна павінна быць просты раз'ем obd для дыягностыкі, правільна?
    500 S <3

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Ну, у майстэрні есць спецыяльныя сродкі, хоць, мабыць, праграмнае забеспячэнне "аматарскіх" не маюць ніякага дачынення да зайздрасці. У любым выпадку раз'ем ? заўседы тое, 16pin, які падключаецца да раз'ем дыягностыкі.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •