Вынікі з 1 па 6 з 6
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483

volkswagen scirocco tsi 1400 праблем пракладку алейнага фільтра

прывітанне ўсім, як назва " я хачу праінфармаваць форум небяспека, якая існуе пры змене алейнага фільтра гэтага аўтамабіля, так як старую пракладку фільтра застаецца прылеплены ў ніжняй часткі, і вы не бачыце cos? устанаўліваецца новы фільтр з падвойным ушчыльненнем,нават калі ўважлівае паглядзець на стары фільтр, калі пракладка ? быў можа быць яшчэ ніжэй у залежнасці забыліся аб тым, што ен змяніў фільтр перад вамі.
    мой сын купіў scirocco 1400 tsi каля года назад і адразу ж спажываў каля літра алею на кожную 1000 км машына прайшла 62000 км, пасля розных праверак, прадавец сказаў мне разабралі машыну, дзе вы былі прыкаваныя поршневых кольцаў замяніць поршневыя кольцы раніцай, пасля таго, як мне ? быў дастаўлены назад аўтамабіль ? гарыць кантрольная лямпа ціску алею ў рухавіку, IMG_2656.JPGвыключыў рухавік і пасля ўключэння ўсе ок, вярнуў машыну ў майстэрні дыягназ пацвярджае dtc нізкага ціску масла ў рухавіку (няспраўнасці на момант дыягностыкі), пасля пошуку ў тэхнічная інфармацыя vw атрымліваецца, што пракладка забыліся ? тое, што часта здараецца, так? дэмантуюць фільтр і знайсці падвойнае ўшчыльненне.
    я думаю, што, можа быць, пу? было быць прычынай заляганне поршневых кольцаў
    калі я прыкладаю фота прывітанне ўсім

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    я хацеў паставіць карцінку, што б ен быў бачны ўсім, як я бачыў у пасце абмеркаванне autocom, але не ведаю, як вы робіце, мне шкада тых, хто не за пу? бачыць,з павагай,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Прывітанне сіска, я не думаю, што, можа быць, у гэтым прычына, што прымусіла уставіць павязкі, варта ў першую чаргу мець праблем утулак, ? праўда, што, калі ен бруі алею пад поршань гэтыя, верагодна, маюць клапан, які не адкрывае сота малы ціску і, такім чынам, з'яўляюцца менш астуджэннем, для? я не думаю, што гэта ваша праблема.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Не мае нічога агульнага гісторыю падвойная пракладка.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    вы, магчыма, аб'ем loios і ціск есць і заўседы былі да гэтага моманту ? гарыць кантрольная лямпа? ? адзінае, што ? было знойдзена, то для carit? магчыма, рухавік гэтых аўтамабіляў ? таксама штурхнуў, турба, даволі складаны, так ? дзве пракладкі сціскаюць крокі ў раене фільтра, можа быць? ? была цяга крайняя аўтамабіля, чисс?, аднак з гэтага майго паста, я хацеў паставіць у бягучым форуме, гэтая праблема, як я бачыў, гледзячы на форумы, дзе пішуць ўладальнікі гэтых аўтамабіляў ? поспеху, p? разоў. з павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Вы ведаеце, што 1400 TSI меў вялікія праблемы з вязкай, часта і з задавальненнем, цыліндр, n. 3.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •