-
Fiat ducato 2.3 m.j 2010 год
Прывітанне ўсім. Хто-то мне пу? дапамагчы у мяне праблема з ducato 2.3 рухавіка ford халоднай праз некалькі хвілін, што і ў рух рухавіка назад, уверх і ўніз і часам выключаецца так жа, але не з-за праблем на дызельнае паліва, таму што частка адразу, затым у гарачай і ідэальна. Я зрабіў дыягностыку і мне da2 памылкі, адна p0 401, то есць клапан egr, а другі-невядомая памылка p0103 я пайшоў глядзець і і вымяральнік масы паветра, вы ведаеце, скажыце мне, калі я раблю карту выключэння сістэмы рэцыркуляцыі ог для таго, каб выправіць гэтую праблему, чакаю адказ
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
я лічу, што дэфект ўзлеты і падзенні залежаць pi? ад расходомера паветра,але калі вы хочаце, каб пераканацца і ўзяць у цябе сумневы, зачыніце яго і паглядзіце, калі прыбраць дэфект
-
Але толькі холадна мне яшчэ і поспех штодня, але быў рэгулятар ціску пяро даваў, як адмова
-
Я вырашыў зрабіць выключэнне з клапан egr ў эбу
-
змяняецца датчык выдатку паветра
-
я ? capiata што-то накшталт не на гэты рухавік, але ўсе было масы паветра. можа быць, можа паспрабаваць з зашпількай-карта dell egr, але, калі ? недахоп механічнага клапана не паглядзець нішто, калі ? чайнік, то што-то вы
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
я спачатку б у тым, што ўмовы і egr,безумоўна, трэба ачысціць,а затым пратэставалі працы( таксама можа быць заблакаваны, і гэта магло б растлумачыць той факт, што зробіць гэта толькі ў холад) і пасля гэтага андрэй і ўбачыць deb... калі вы хочаце яго выдаліць у электронным выглядзе, вы пераканаецеся, што ен зачынены, вядома....
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
meccanico85 вы вырашылі ?
-
змена вымяральнік масы паветра
-
Я чысты канал ўсмоктвання з прадуктам, і, па крайняй меры працуе
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні