Прывітанне, хлопцы, я хацеў kiedervi савет аб тым, які прадукт выбраць, каб пачаць.
Лепш Kess v4.2 ці Mpps v12 ?
Прывітанне, хлопцы, я хацеў kiedervi савет аб тым, які прадукт выбраць, каб пачаць.
Лепш Kess v4.2 ці Mpps v12 ?
абодва яны ddei добрыя інструменты, залежыць трохі, калі вы, напрыклад, павінны напісаць edc17 май не робіць....
як mpps не "f"?....
mpps таму некаторыя edc16 bmw у той час як май, няма...
май ідзе моцны на лініі can
калі вам неабходна рабіць у асноўным свой аўтамабіль і проста выбраць podotto лепшае для вашага аўтамабіля.
калі вы збіраецеся зрабіць парк аўтамабілі-й? вялікая або калі вы робіце гэта для працы, лепш выдаткаваць на што-то больш? і, магчыма, імкнуцца да петушку v2 клон
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Вы для пачатку я пачну вучыцца на маей, на эбу edc16c39 альфа 159 2.4 jtdm.
для гэтай машыны mpps ідзе выдатна
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ідэальны![]()
па крайняй меры, пачатак мне ўяўленне аб структуры карты
я магу іх спакойна kn windows 7 64bit або лепш выкарыстоўваць 32-бітны?
для мяне ? лепш 32bit
ок, ідзіце на х 32bitдык а ты rifarmi прыгожай чыстай пераўсталеўкі.
Thanks![]()