Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146

EGR off 1.3mjet гэта сапраўды працуе?

Прывітанне, хлопцы я хачу вам задаць пытанне, які мяне заінтрыгаваў, сення раніцай я зрабіў EGR off fiat 500 1.3 mjet 75cv, файл, ок, пішу, дыягназ egr off працэнт 3%.. пакуль усе ок.. то улічваючы, што ў гэты аўтамабіль я зняў калектар і впускной клапан egr, каб ачысціць іх, здымаю tromboncino ўнутры калектара, паставіўшы на вечка і пакідаю трубу, якая паднімаецца ад клапана адкрыта, з здзіўленнем я заўважаю, што клапан egr працуе яшчэ, на самай справе, мінімум таму, прайсці выхлапных газаў, паскарэнне зачыняецца.. зараз мне цікава, см таму, каб працаваць і дыягностыкі порт клапан зачынены?? Але традыцыйны метад працуе??
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вы заўседы зачыніць рэцыркуляцыі з ліст,ці не памылка, але па крайняй меры працы заўседы застаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    шчыра кажучы, не ці ніколі не спрабаваў візуальна праверыць, ці,а дыягназ для маіх esperieze зачынены і не працуе, то есць, даючы стрэл па праводцы акселератара працэнт каманду, застаецца фіксаванай і маса всасываемого паветра застаецца invarita так што ў тэорыі не рухаецца!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Прывітанне,чаму не месца тут файл гадзін, і тое, mdifficato ад вас ?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Вось файлы, EGR цалкам выключаная,
    паўтараю ў дыягностыцы EGR off фіксаваны працэнт у 3%..
    пры зняцці трубкі, увядзенне ў калектар, я заўважыў, што да мінімуму адкрывае толькі паскарае зачыняецца
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-11-2013 да 21:45

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Я, асабіста я выдаляю ўручную.Глядзіце адрас 084750 ,значэнне і атрымаць дзесятковы значэнне 47506 / або hex B992.Гэта выступленне і сапраўдны для ўсіх 1.3 mj проста знайдзіце крывой.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    можа быць таксама, што без лістоў адкрыецца крыху ад ціску выхлапных газаў, і мае здагадкі..................

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Каб зрабіць прав, вы можаце замяніць клапан з супрацівам так, што дыягназ будзе зарэгістраваны, і паглядзець, калі вы адкрываеце або няма

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Хлопцы, я добра ведаю, як ен замыкае клапан РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ўручную або калі я ўстаўляю супраціў я магу выключыць і г. д...
    мой пытанне, а што, традыцыйны метад cio? давесці значэнне B992 esa, не працуе, у дыягностыцы зачыненымі дзвярыма, але, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з аўтамабіля да мінімуму, працуе так жа, як гэта падаецца.. хто-небудзь з вас калі-небудзь адбылося пасля выключэння, калі клапан быў на самай справе выключана?? я і з жалем я выявіў, што працуе аднолькава.. калі сення мне здарыцца дзе-1.3 mjet хачу рабіць якія-небудзь іншыя доказы

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Хлопцы, я добра ведаю, як ен замыкае клапан РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ўручную або калі я ўстаўляю супраціў я магу выключыць і г. д...
    мой пытанне, а што, традыцыйны метад cio? давесці значэнне B992 esa, не працуе, у дыягностыцы зачыненымі дзвярыма, але, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з аўтамабіля да мінімуму, працуе так жа, як гэта падаецца.. хто-небудзь з вас калі-небудзь адбылося пасля выключэння, калі клапан быў на самай справе выключана?? я і з жалем я выявіў, што працуе аднолькава.. калі сення мне здарыцца дзе-1.3 mjet хачу рабіць якія-небудзь іншыя доказы
    паспрабуйце ,адключыце электрамагнітны клапан ад цела egr, пакідаючы яе падключылі раз'ем, і машына на матацыкле да мінімуму, паглядзіце, калі не будзе адкрытай, і як працуе кантактны электрамагнітнага клапана.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •