Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

Праблема на mitsubishi pajero 3.200

Прывітанне ўсім у мяне праблема з гэтым бездаражы каля 2500 3000 абаротаў рухавік стукае трохі, і працуе такім чынам, незбалансаванае прайшлі гэтыя колы добра ... Толькі ад натоўпу, робіць руху няма... ці Ведаеце вы ? нармальна ці што можа быць загадзя дзякую

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    кіруеце вы зрабілі на машыне?? праверылі расходомер?? мне ? адбылося ўчора на 307, з вымяральнікам напалі на мяне, білі фарсунак!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Вы білі толькі ў Абарачэннях, і калі рухавік працуе таксама дрэнна? мінулае 3000 абаротаў-гэта нармальна? X індыкатар вы маеце на ўвазе тое, масы паветра (расходомер паветра) дзякуй загадзя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    перш за ўсе, вы павінны даць нам больш інфармацыі...pajero 3.2 і быў пабудаваны з помпу bosch vp44, што з common rail, так і bosch
    тое, што шчыльнае....вы павінны сказаць нам, па меншай меры, што сістэма мантуе...калі мантуе vp44 у любым выпадку на 90% праблема крыецца ўсе?...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Вы ведаеце, скажы мне, што інтэрфейс павінен выкарыстоўваць для чытання flash, і калі вы можаце? зрабіць праз obd ? Або, што інтэрфейс там x хоча яго атрымаць ад дылера? Загадзя дзякую

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Якога года ? машына?Хутчэй за ўсе ecu denso або mitsubishi абодва jtag, так ці piasini або ktag.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    выглядае сапраўды дзіўна, дрэнныя звычкі часам у форуме....вы просіце дапамога або савет для пэўнай праблемнай.., то ў большасці выпадкаў вы f? лепш за ўсе, як лічыцца,....я спытаў freddyecu...пазначыць год і версія pajero, які мае праблемы, таму што я не кажу,наадварот,я не пішу ў vanvera...сродкі, якія я ведаю вельмі добра механічна непасрэднага вопыту, так як, будучы адным уладальніку і яго****fficina у concesionaria mitsubishi кожны раз я іду на працу, або мы робім якая справа разам...цяпер pajero 3.2 Did(серыі V60) і выпускаўся з 99 у '05 з рухавіком M41M ў двух варыянтах...першы з 99 у '03 з помпай электра-механіка zexel па ліцэнзіі bosch,на самай справе есць vp44,і 03' і далей з CR delphi, але заўседы па ліцэнзіі бош...той жа рухавік, то і скончыў на чацвертай серыі pajero (для інсайдэраў, серыя V80 выключна з сістэмай CR delphi...цяпер відаць, што я выставіў мае паўнамоцтвы як наконт freddyecu адлюстроўваць p? задавальненне таксама бачыў час, які мы прысвячаем ваша справа??
    у адваротным выпадку з майго боку вы можаце bellamente рабіць тое, што больш вам падыходзіць....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Аўтамабілі і 2007 года

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Прабачце, колькі часу робіць вас загана?
    Для выканання работ у апошні час?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    прывітанне калі я не fuopri тэму я адпаведнасці з гэтым на абмеркаванне, каб ведаць PAJERO 2400cc год пабудовы 2400 si pu? супаставіць ў паслядоўны. Калі я магу звярнуцца ў службу online.
    З павагай.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •