Вынікі з 1 па 6 з 6
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104

vw passat tdi 115cv bosch 0281010218 індыкатар code гарыць пасля scodifica усяго 29f400

прывітанне ўсім, як назва пасля scodificato цалкам ecu bosch 0281010217 у спалучэнні з e2p 24c04 індыкатар code гарыць, пытанне ? c'? сколкава? каб выключыць яе?
    загадзя дзякуй у дадатку файлы для scodifica за ўсе выкарыстоўваюцца.PASSAT_115_218_904.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    чаму? таксама flasch? толькі c04 ок.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    вы на самай справе, перш чым я зрабіў c04 ? на самай справе і рэгулярна размеркаваны, але індыкатар гарыць code у fail, што я быў напісаў у accoppiarla з 29f400 таму я думаў, што прычына ў тым, што індыкатар заставаўся гарэць, напісана і працуе, для? я не магу больш? пісаць flash, ні з mpps на тое, певень

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    хапала на 24c04 2 біт рухацца прама зараз вы ўбачыце, што не перайсці, нават не ў дыягназе, калі ты робіш справу, шпіен-код не можа быць выключаны з забеспячэння, але і з добры кавалак чорнай стужкай або дакладны стрэл
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    затым, каб аднавіць 29f400 мне трэба, каб сілай прымусіць праграміста disaldandola, ці я магу напісаць яго, падлучыўшы эбу да школы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    я спрабаваў з певень і mpps вызначыць ecu без вынікаў, нават паспрабаваў прачытаць яе непасрэдна, без ідэнтыфікацыі, але нічога, я заяўляю, што ўсе аперацыі былі зроблены у школе, калі я спрабую прамую запіс можа ісці ў добры канец?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •