прывітанне, хто-небудзь зняў абмежаванне хуткасці на гэтым ecu?? прама зараз і зашчапку на 120 км / ч...загадзя дзякуй..
прывітанне, хто-небудзь зняў абмежаванне хуткасці на гэтым ecu?? прама зараз і зашчапку на 120 км / ч...загадзя дзякуй..
пачынаецца прымацаваць на форум flash і eeprom, cos? можам вырабіць выпрабаванні
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, вядома, я раблю гэта неадкладна![]()
выбачайце, вы былі б так ласкавы, растлумачыць мне, дзе я павінен прымацаваць файл? і як гэта зрабіць? дзякуй![]()
каб прымацаваць яго, трэба націснуць на " рэжым? пашыраны", якая знаходзіцца ніжэй акна у якім пішаце адказ. Вы знойдзеце кнопку "кіраванне ўкладаннямі", праз які вы можаце прымацаваць zip-файл.
вось файлы![]()
вялікі дзякуй!!!!![]()
ўкласці ў e2p, чаму? павінна быць l? абмежавальнік. ад якой-небудзь інфармацыі ў pi? на сярэдзіне, чаму? павінна быць 2.8 125л.з., а не 2.4
вы, прабачце, на самой справе і 2.8 125 л.с....хочаце ўбачыць eeprom?? вы думаеце, што вы знаходзіцеся там?
наколькі я ведаю, павінна стаяць l