Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250

немагчыма пісаць Suzuki Gran Vitara 1.9 dci EDC16c3

Прывітанне, хлопцы, я проста хацеў паставіць вас у курсе, што гэты аўтамабіль, мне не ўдалося прачытаць яе ў паслядоўны, але толькі з BDM,
    нягледзячы на тое, што на перах v2, што magpro прысутнічаў.

чытаць я яе з пратаколам renault megane 2, і ? туды ідэальна

перапісаць яго, улічваючы, што яны коды доступу для запісу розных, не c'? быў шлях, калі не з BDM

Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    добры дзень, у мяне зробленыя 3 і усе, што ад серыйных без праблем,вядома, пасля запісу, вы можаце выкарыстоўваць tool key suzuky
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у мяне зроблены 3, defappate усе bdm чаму? з kess арыгінал, не законы і нават не напісаць з-за кадоўкі фарсунак, хоць у праграме kess там так і напісана, што чытае eobd
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    добры дзень, у мяне зроблены
    3 і усе, што ад серыйных без праблем,вядома, пасля запісу, вы можаце выкарыстоўваць tool key suzuky
    прывітанне Рафаэля, дзе я магу ўзяць гэты tool key suzuky

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    ? функцыя del gallo v2
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    ок, але нават певень клон там есць?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы, вядома,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    вы вы вышэй у падраздзеле suzuki разам з мадэлі аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца,па сутнасці, тыя, што я зрабіў, я зрабіў з певень,kess ў мяне мала,але як толькі я, здараецца, раблю тэст, каб убачыць, калі чытае і піша kess.........дрэнна, што ідзяце я іду певень XD
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    6
    Прывітанне, хлопцы, інструмент пеўня, калі не памыляюся, вы выкарыстоўваеце толькі для версіі з дапамогай дыстанцыйнага кіравання прастакутнай, так бы мовіць, версію, ключ звычайны з двума кнопкамі "адкрыць" і "закрыць" служыць l' SDT suzuki з кабелем иммобилайзера, чаму? кожны паслядоўнага праграмавання гэтай машыны трэба выставіць ecu dell' immo з гэтым рухавіком,
    коды фарсунак не губляюць.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •