Вынікі з 1 па 10 з 10

Абмеркаванне: праблема vw multivan t5

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485

праблема vw multivan t5

добрай раніцы, хлопцы.... я іду з розуму ад vw t5 multivan edc17cp20..... alch? я вырашыў звярнуцца за дапамогай да вам так як у мяне няма вопыту на edc17..... але я не бачу, вельмі адрозніваюцца ад edc16...
    практычна, я раблю карту ў гэты фургон і любы тэст, раблю... у мяне заўседы праблема.... практычна перавышэнні 3000 абаротаў, пачала мець дзюр і страты магутнасці, тыпу, як калі клапан egr вы заведзяце і richiudesse.... я спрабаваў пакінуць яе адкрытай, для яе выдалення, я думаў, што ціск у магістралі rail l' я выдаліў, я апусціў карту, я апусціў prex turbo.... я зрабіў шмат выпрабаванняў.... але не магу атрымаць ў****.... прыкладаю, залатых і 3 крок, што я зрабіў, заўседы з дрэннай riusltato..... у той жа час ringriazio хто sar? шчодрым і дапамагчы мне вырашыць гэтую праблему!!!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 04-02-2013 21:29

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    нікога, хто можа мяне бачыць??? дзякуй!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    між тым, карты педаль з'яўляюцца 8x 13 ( калі пп выкарыстоўвае winols 13x8 ) высокая частка вярніце яго залатых , пара і занадта высокай, паспрабуйце nn перадаць значэнне карты 052534 . 067e7e пакіньце крычы. 0773fa idem.076aa2 lim пара,0712e6 ori.gesione egr ori.se scori l-пачатку файла, у вас есць карты сумежных nn toccate. усе гэтыя біты x абмежавальнік rail nn служаць, краніце карты rail і абмежавальнікі пасля іх.
    ад дотыку маеце. педаль, момант,час,turbo,rail. проста.
    дайце нам ведаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    між тым, карты педаль з'яўляюцца 8x 13 ( калі пп выкарыстоўвае winols 13x8 ) высокая частка вярніце яго залатых , пара і занадта высокай, паспрабуйце nn перадаць значэнне карты 052534 . 067e7e пакіньце крычы. 0773fa idem.076aa2 lim пара,0712e6 ori.gesione egr ori.se scori l-пачатку файла, у вас есць карты сумежных nn toccate. усе гэтыя біты x абмежавальнік rail nn служаць, краніце карты rail і абмежавальнікі пасля іх.
    ад дотыку маеце. педаль, момант,час,turbo,rail. проста.
    дайце нам ведаць.
    дзякуй dell' дапамога... я зрабіў 2 крокі... вы можаце мне праверце, калі ласка, нармальна?? дзякуй...
    p.s.:
    0210AC павінны быць педалі, госпадзе, калі я памыляюся
    0436F8 і звязаных з імі разбяруся
    0523FE lim пара апускаюцца ніжэй значэння 4000 ( але калі ўстаю 052534, што адбываецца??)

дзякуй загадзя!!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-02-2013 ў 14:47

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    я бачыў толькі mod3 . я думаю, што тут у вас праблемы зроблена cosi. паспрабуйце яго і дайце нам ведаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    як туды гэтая машына??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    выбачайце jolly..... у мяне яшчэ не было часу рабіць тэсты на гэтай машыне, але вы бачылі mod 3 якой? апошнія 2 ўкладанні крок 4 і крок 5, праведзены зыходзячы з таго, як ты сказаў, цябе, мяне, іх, калі ласка праверыце???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    вы прабачце , я меў на ўвазе l-апошні ў курсе. паспрабуйце і дайце нам ведаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    добрай раніцы, хлопцы.... я іду з розуму ад vw t5 multivan edc17cp20..... alch? я вырашыў звярнуцца за дапамогай да вам так як у мяне няма вопыту на edc17..... але я не бачу, вельмі адрозніваюцца ад edc16...
    практычна, я раблю карту ў гэты фургон і любы тэст, раблю... у мяне заўседы праблема.... практычна перавышэнні 3000 абаротаў, пачала мець дзюр і страты магутнасці, тыпу, як калі клапан egr вы заведзяце і richiudesse.... я спрабаваў пакінуць яе адкрытай, для яе выдалення, я думаў, што ціск у магістралі rail l' я выдаліў, я апусціў карту, я апусціў prex turbo.... я зрабіў шмат выпрабаванняў.... але не магу атрымаць ў****.... прыкладаю, залатых і 3 крок, што я зрабіў, заўседы з дрэннай riusltato..... у той жа час ringriazio хто sar? шчодрым і дапамагчы мне вырашыць гэтую праблему!!!
    У misuratorte масы паветра працуе належным чынам?? модуль, які кіруе westgate вы спрабавалі замяніць? часам пакідае і забірае мяне ? поспех bmw..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    У misuratorte масы паветра працуе належным чынам?? модуль, які кіруе westgate вы спрабавалі замяніць? часам пакідае і забірае мяне ? поспех bmw..
    не было б выключыць здагадкі,.... але маючы 13000 км, я мяркую, значна больш, праблема ў карце.... што, можа быць, на 99% я адношу да таго абмежавальнік крутоўнага моманту, які я прапусціў, так як, калі вы заўважылі, каля 3200 абаротаў, абмежавальнік c'? дзірка... і гэты рэжым мне сустрэчы на сярэдзіне....

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •