Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193

Кіравання прыборнай панэлі 5 РАНІЦЫ Ducati: SBK848/1098/1198 - Hypermotard

У эбу матацыклаў у аб'ект не-пі? кіравання иммобилайзера, у цяперашні час пражывае толькі ў прыборнай панэлі і ключа. Гэта азначае, што ? можна перамясціць блок ад кіравання матацыкла на другім без праблем, застаецца? кіравання прыборнай панэлі, для якой у выпадку, калі вы хочаце зняць першапачаткова прыборнай панэлі, каб выкарыстоўваць aftermarket матацыклаў.

Кароткае вырабіць? выпрабаванні на маей 1098 (толькі рамонт, з агляду pre-pistata), але вы ведаеце адрасы, на якіх працы такія ж, паміж Hyper і SBK? У гэтыя дні я спрабую праверыць, што адбываецца на серыі SBK, калі ўсе гэта працуе, месца мае рашэнне.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    пошту файл, я на hypermotard і 1198, якія круціліся на трасе я не мелі праблем пазбаўлены strumentazzione арыгінальны паварот на трэку, то нават streetf. і так

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    У эбу матацыклаў у аб'ект не-пі? кіравання иммобилайзера, у цяперашні час пражывае толькі ў прыборнай панэлі і ключа. Гэта азначае, што ? можна перамясціць блок ад кіравання матацыкла на другім без праблем, застаецца? кіравання прыборнай панэлі, для якой у выпадку, калі вы хочаце зняць першапачаткова прыборнай панэлі, каб выкарыстоўваць aftermarket матацыкл не частка....
    M999
    Я павінен выказаць здагадку, што калі я монтирую блок кіравання ў 1198 ці 848 напрыклад, на 999 або на monsters2r, я лічу, што без сігналізацыі-иммобилайзера?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў герцаг Visualizza Messaggio
    пошту файл, я на hypermotard і 1198, якія круціліся на трасе я не мелі праблем пазбаўлены strumentazzione арыгінальны паварот на трэку, то нават streetf. і так
    Яны кіравання, прыборная панэль адключаная... на маей 1098 (? аналагічна 848-1198 ўсіх тыпаў) і Hyper, што я "fancy" нядаўна, без змяненняў у файл, блок кіравання кантралявала ўсе прыборную панэль і, адлучыўшы апошні, key-on, не заводзіўся нават помпа. Не толькі адключыць гэты кантроль ? таксама можна цалкам зняць antennino иммобилайзера, так як не прыходзіць? канал-ключ у эбу з боку прыборнай панэлі, або, лепш, эбу, магчыма, не кантралюе-й? у якасці стартара.

Каб адказаць на Маўра: калі вы бераце блок кіравання 1198, гэтак жа, як любы 5-й РАНІЦЫ, загрузка правільнае праграмнае забеспячэнне ў эбу, у вас няма ніякай праблемы кіравання иммобилайзера. Калі ўзяць эбу з SW 1198 (напрыклад) і горы на 999 гэта partir? без праблем, але, відавочна, blockquote? дрэнна.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    вы сапраўды маўра атрымаць эбу памылкі нагрузак на файл вашага ducati вядома ж hw, і вы зрабілі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    ОК, але ўлічыце, што блок кіравання або праграмнае забеспячэнне ****** ад кадоўкі иммобилайзера (verginato або тармозіцца) у залежнасці ад паходжання эбу.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Што-то мне не вярнуцца, так як у апошні час, прама на эбу ў 1198 там я загрузіў карту, што я чытаў ад 999 і мота 999 ? запускаецца рэгулярна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Дзе вы не вернецеся? Блок кіравання, дыягностыкі, я была нявінніца, вы праверылі?

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Бачыў, што вы кажаце панэляў:
    У мяне есць кліент, які на panigale, замянілі прыборную панэль з адным знос.
    Матацыкл боку і ўсе працуе.
    Адзіны "па змаўчанні", і з'яўляецца надпіс "невядомы"
    Вы ведаеце, мне што-тое сказаць пра гэта?
    Ці я спрабую зрабіць immo off біт у ECU?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    На Панигале кіравання иммо ? зусім розныя, нягледзячы на іншыя, Panigale мантажуе, то эбу Melco, не Марелли... тут мы ідзем OT

M999

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •