прывітанне ўсім nuono у гэтым форуме, але тое, што я бачыў ? добра struturato і ўвага да дэталяў.....спадзяюся знайсці адказы на мае пытанні і дапамагчы вам, наколькі я магу cn мой вопыт....добрая праца
прывітанне ўсім nuono у гэтым форуме, але тое, што я бачыў ? добра struturato і ўвага да дэталяў.....спадзяюся знайсці адказы на мае пытанні і дапамагчы вам, наколькі я магу cn мой вопыт....добрая праца
прывітанне крыс сардэчна запрашаем
прывітанне, міша, дзякуй, што прынялі мяне на форуме, слухайце, як ніколі, я магу ўступіць у розных раздзелах форуму? там хочуць, асаблівыя паўнамоцтвы?
сардэчна запрашаем, калі ад чытання правілаў вы будзеце? усе + туман,між тым, не маглі б вы паказаць, у прэзентацыі таксама ваша імя,месца,і інш.? і прафесія,жадаю табе доўгага знаходжання.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
прывітанне крыс, як справядліва кажа наш girras і, галоўнае, чытаць правілы-так мы ўцякаем усе абмазка на форуме з павагай
прывітанне крыс сардэчна запрашаем!!!!!!!!!!
benevnuto,ты паслаў ***** але, як бачыце, вы можаце пісаць на форум на самай справе вы прадставілі,для астатніх, як сказалі, нават фамільныя іншыя проста чытаць regolmaneto і ўсе будзе ясна.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прывітанне сардэчна запрашаем
Сардэчна запрашаем.....
Прывітанне і дабро запрашаем!