Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 34
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283

Lightbulb Уплыў расходомер паветра

Як вынікае з назвы, я хацеў бы паглыбіць ўплыў расходомера паветра (або датчык выдатку паветра, або расходомер) у працы ECU.
    У прыватнасці, я хацеў бы ўдакладніць, калі трэба толькі аптымізаваць згаранне і пазбягаць празмернага забруджвання выключна праз абмежавальнік fumosit?, ці калі яна выкарыстоўваецца і на іншых картах, або для іншых мэтаў.
    Дзякуй усім, хто выст? прыняць удзел у абмеркаванні!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Я не ведаю, але думаю, што калі для рэгулявання паліўнай "лепш". Такім чынам, аналізуючы значэння ад першага датчыка пасля разгрузкі, спрабуе "аптымізаваць" падача дызельнага паліва ў залежнасці ад колькасці? і тэмпературы паветра.
    З нецярпеннем чакаем-й? эксперты?!

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Ен кажа адно і тое ж слова расходомер паветра і cio? трэба
    зрабіць зразумець у ЭКЮ, колькі паветра aspiring, і, адпаведна,
    рэгуляваць колькасць? дызельнага паліва,у некалькі слоў, і адным з многіх пачуццяў, якое мае
    блок кіравання, каб зразумець, што адбываецца.
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Я не ведаю, але думаю, што калі для рэгулявання паліўнай "лепш". Такім чынам, аналізуючы значэння ад першага датчыка пасля разгрузкі, спрабуе "аптымізаваць" падача дызельнага паліва ў залежнасці ад колькасці? і тэмпературы паветра.
    З нецярпеннем чакаем-й? эксперты?!
    У гэтым няма ніякага сумневу!
    Я ведаю, што ад яго пачынаюцца сігналы тэмпературы паветра на ўваходзе і колькасць? паток паветра наддува!
    Што тычыцца сігнал тэмпературы, выкарыстоўваецца на розных паверхах, corettivi, таму сюды мы.
    Але што тычыцца колькасці сігналаў? всасываемого паветра? Трэба толькі на карту абмежавальнік дыму, або таксама выкарыстоўваецца і на іншых картах...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Ен кажа адно і тое ж слова расходомер паветра і cio? трэба
    зрабіць зразумець у ЭКЮ, колькі паветра aspiring, і, адпаведна,
    рэгуляваць колькасць? дызельнага паліва,у некалькі слоў, і адным з многіх пачуццяў, якое мае
    блок кіравання, каб зразумець, што адбываецца.
    Дзякуй admin, я вазьму ваш адказ, каб увайсці-й? у прыватнасці, праблемы і прымусіць зразумець, што я хацеў бы зрабіць.
    Добра ведаючы, што такія прыборы з'яўляюцца прыладамі, якія ламаюцца і зношваюцца.
    Думаючы, затым на другі выпадак: у мяне есць аўтамабіль з датчык выдатку паветра на знос, што не дае мне больш? таму правільныя значэння.
    Для вырашэння гэтай праблемы: я мог бы проста змяніць абмежавальнік fumosit? мэтазгодна, каб пераканацца, што аўтамабіль такарныя станкі хадзіць рэгулярна, або яго нізкі ўзровень сігналу таксама ўплывае на іншыя карты?

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Я думаю, што трэба толькі ў свае кішэні, чаму? кожны малы ў
    час выходзіць з ладу, і хто з нас зарабляе дома, забудоўшчыкамі,па-мойму
    маглі цалкам абысціся і без яе, безумоўна, будуць
    знайшоў рашэнне, як, напрыклад, BMW m3 ад 343cv
    абсталяваны maf і той жа версіі BMW m3 csl ад 360cv
    без

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Я думаю, што трэба толькі ў свае кішэні, чаму? кожны маляня часу выходзіць з ладу, і хто з нас зарабляе, есць вытворцы, на маю думку,мог цалкам абыйсціся і без яе, безумоўна, яны знайшлі б рашэнне
    Вы злавілі прама ў кропку!
    Маючы датчык выдатку паветра, што робіць гістэрыку і не маючы жадання вылецець з працы грошы, каб замяніць яго, я спрабаваў абысьці гэтую праблему...
    Для гэтага я хацеў бы зразумець, якія карты паказваюць на сігнал, пасланы з расходомер паветра...

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Дзякуй admin, я вазьму ваш адказ, каб увайсці-й? у прыватнасці, праблемы і прымусіць зразумець, што я хацеў бы зрабіць.
    Добра ведаючы, што такія прыборы з'яўляюцца прыладамі, якія ламаюцца і зношваюцца.
    Думаючы, затым на другі выпадак: у мяне есць аўтамабіль з датчык выдатку паветра на знос, што не дае мне больш? таму правільныя значэння.
    Для вырашэння гэтай праблемы: я мог бы проста змяніць абмежавальнік fumosit? мэтазгодна, каб пераканацца, што аўтамабіль такарныя станкі хадзіць рэгулярна, або яго нізкі ўзровень сігналу таксама ўплывае на іншыя карты?
    Я не думаю, што змена даю пераймальнік) - і вы атрымаеце тыя ж
    прадукцыйнасць на новы,праблема, і што Maf мяняецца пастаянна сігнал-за колькасці? паветра вакуум
    так як вы,на бензін у вас есць потенциометр дросельнай засланкі і датчыкі іншыя і гаворка мяняецца

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Вы можаце перайсці на фіксаваныя значэння, але я не думаю, што вы можаце параўнацца
    працу, якую яна робіць Maf,вядома, я кажу пра нас, простых сьмяротных
    усе вытворцы, якія замест таго, усе

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Я не думаю, што змена даю пераймальнік) - і вы атрымаеце тыя ж
    прадукцыйнасць на новы,праблема, і што Maf мяняецца пастаянна сігнал-за колькасці? паветра вакуум
    затым, як вы...
    Але калі яна павінна быць толькі абмежавальнік, змяніўшы яго адпаведным чынам, мы павінны мець прадукцыйнасць як новых, нават калі не вышэй, няма?

...на бензін у вас есць потенциометр дросельнай засланкі і датчыкі іншыя і гаворка мяняецца
    Прабачце, але я не зразумеў гэтую фразу!
    Аднак, у гэтым выпадку, я, лічачы 1.9JTD з ECU Bosch EDC15.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •