Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 56

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    10

Lightbulb Mpps чытання golf 2.0 tdi 140 л.с.

Прывітанне, я нядаўна купіў mpps v. 12 ўчора ў першы раз хацеў паспрабаваць, як яна працуе, і мне ? прыйшлося зрабіць golf 2.0 tdi 140. Рэзюмэ падключыць абсталяванне-чытаю і id аўтамабіля, то я іду чытання файла крычы, і я адразу ж памылка і запрашае мяне адправіць часопіс на вытворцу, хто-небудзь з вас была такая ж праблема? Я заяўляю, што з каня я ціха, але я хацеў бы ведаць, як не ідзе для чытання ўжо? пропускі запальвання ў першым стрэле ? Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    33
    Паспрабуйце на іншы аўтамабіль, калі ен не працуе і дрэнным, і натыкнуўся на іншыя.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў speed Visualizza Messaggio
    Паспрабуйце на іншы аўтамабіль, калі ен не працуе і дрэнным, і натыкнуўся на іншыя.
    я б сказаў, не ісці адразу на не працуе,то які памер файла будзе ў ложак з пеўня?
    што пратакол дакладна вы выбралі на mpps?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    10
    пасля гэтага выбраныя пратаколы, у mpps (2.0 tdi, bosch, edc16u1 k-line) і (2.0 tdi, bosch, edc16u31 k-line/can) з абодвух ведаў ідэнтыфікатар эбу, але не ішлі на чытанне і дало мне заўседы есць, што памылка часопіса. што тычыцца пеўня, я не выкарыстоўваў яго я адклаў яго кліент да вечара суботы. але я выдатна ведаю, што з чым я магу гэта зрабіць спакойна.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў ct46 Visualizza Messaggio
    пасля гэтага выбраныя пратаколы, у mpps (2.0 tdi, bosch, edc16u1 k-line) і (2.0 tdi, bosch, edc16u31 k-line/can) з абодвух ведаў ідэнтыфікатар эбу, але не ішлі на чытанне і дало мне заўседы есць, што памылка часопіса. што тычыцца пеўня, я не выкарыстоўваў яго я адклаў яго кліент да вечара суботы. але я выдатна ведаю, што з чым я магу гэта зрабіць спакойна.

затым файл яшчэ не прачыталі?
    пры неабходнасці, дайце нам ведаць памер, калі яго чытаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    msport маеце рацыю, а паспрабуйце з іншай машыны, так? ты 100% упэўнены ў яго працы, то на групе vag ? важна, пратакол можа быць ад 1 мб або 2 мб, залежыць ад тыпу ecu.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    10
    Ок, я дам вам ведаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    10
    З mpps або зрабілі ўсе выпрабаванні, нічога, што я таксама паспрабавалі выдаліць усе і re ўстанаўлівайце нічога, нават з galletto 1250 (я заяўляю, што я і зрабіў, ціха golf plus 5 1.9 tdi 115 л. с.) мне не ідзе чытанне кажа мне падключыць пін-k-line. Есць зло, чаму? я быў перакананы, што ў пер'і, я б вырашыў праблему, і замест.... Існуе інтэрфейс, які як з пі? стабільныя ці я павінен яе сіла ў bdm? Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў ct46 Visualizza Messaggio
    З mpps або зрабілі ўсе выпрабаванні, нічога, што я таксама паспрабавалі выдаліць усе і re ўстанаўлівайце нічога, нават з galletto 1250 (я заяўляю, што я і зрабіў, ціха golf plus 5 1.9 tdi 115 л. с.) мне не ідзе чытанне кажа мне падключыць пін-k-line. Есць зло, чаму? я быў перакананы, што ў пер'і, я б вырашыў праблему, і замест.... Існуе інтэрфейс, які як з пі? стабільныя ці я павінен яе сіла ў bdm? Дзякуй
    я сумняваюся, што гэта быў golf plus 115cv tdi, можа быць, вы хацелі напісаць, 105л.з., для астатніх-адзін з лепшых клонаў момант певень v2, што знаходзіцеся таксама ў нашым інтэрнэт-краме,аднак, быўшы ў вашым раене, калі вам патрэбна падтрымка, ты можаш звярнуцца ў лічку, і мы згодныя.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    10
    Ок msport-дзякуй вам contatter? у pi? хутка cos? мы вырашаем разам, таму што мы знаходзімся ў тым жа раене .выбачайце за памылкі golf plus і 105 конскіх сіл.

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •