Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283

Question Перапрызначэньне: прадукцыйнасць або расход паліва

Веданне аб праграмаванне блокаў кіравання, я ? здарылася пі? раз адчуць, што ў адпаведнасці з патрабаваннямі заказчыка, могуць быць рэалізаваны карты, каб засяродзіцца на павелічэнне магутнасці або эканоміі паліва.
    Я не зразумеў, калі гэта ? гарадская легенда або, ці есць на самай справе два цалкам розных спосабу змяніць блок кіравання.
    Хто-то пу? даць мне тлумачэнні і, пры неабходнасці, пацверджання аб?
    Дзякуй!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Веданне аб праграмаванне блокаў кіравання, я ? здарылася пі? раз адчуць, што ў адпаведнасці з патрабаваннямі заказчыка, могуць быць рэалізаваны карты, каб засяродзіцца на павелічэнне магутнасці або эканоміі паліва.
    Я не зразумеў, калі гэта ? гарадская легенда або, ці есць на самай справе два цалкам розных спосабу змяніць блок кіравання.
    Хто-то пу? даць мне тлумачэнні і, пры неабходнасці, пацверджання аб?
    Дзякуй!

ну дапусцім, што ottimizando параметры ў мэтанакіраванай вы можаце стварыць карту мяккія, так і ў тандэме з арыгінальнай канфігурацыі, безумоўна, будзе зніжэнне спажывання акрамя дастаўкі больш прыемнай,а ў выпадку запыту з боку кліента, адлюстраванне больш магутныя, вядома, не хаваюць любыя расход паліва пяро яны маюць прадукцыйнасць абсалютна верхніх і аўтамабілі значна больш агрэсіўнай, ва ўсіх сітуацыях,гэта проста змяніць карту на падставе таго, што вы хочаце атрымаць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ну дапусцім, што ottimizando параметры ў мэтанакіраванай вы можаце стварыць карту мяккія, так і ў тандэме з арыгінальнай канфігурацыі, безумоўна, будзе зніжэнне спажывання акрамя дастаўкі больш прыемнай,а ў выпадку запыту з боку кліента, адлюстраванне больш магутныя, вядома, не хаваюць любыя расход паліва пяро яны маюць прадукцыйнасць абсалютна верхніх і аўтамабілі значна больш агрэсіўнай, ва ўсіх сітуацыях,гэта проста змяніць карту на падставе таго, што вы хочаце атрымаць.
    Але затым, не было б рэалізаваць карту змешаная? Напрыклад карта прадукцыйней пры руху з поўнай нагрузкай і soft ў іншых умовах?
    Ад таго, што вы чуеце, здаецца, замест таго, што суіснаванне двух сітуацыях вы не можаце... І гэта, на самай справе cos

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    На мой погляд, я мог бы таксама сказаць, stupidata, эканоміі паліва вы мае ў час паскарэння, дазвольце мне растлумачыць,
    калі арыгінальны аўтамабіль са 100% нагрузцы рухавік там працуе 10 сек і 1000 метраў да 100 км/ч спажывае гіпотэза 10cl паліва,у той час як аўто rimapata з той жа нагрузкай паездка зойме 8 сек і 800 метраў з выдаткам 12cl
    Гэта азначае, што калі вы едзеце па дарозе, дзе вы хочаце, для трафіку або для абмежавання хуткасці? або іншае, вы пайшлі б да адной і той жа хуткасці? так і з аўто-крычы, што падлучаны дыск, але, сопоставленный вам спатрэбіцца менш часу, і менш метраў, каб дабрацца да той жа хуткасці? затым alzereste да педалі газу прыводзіць да эканоміі паліва, moltiplicatelo колькасць раз, што вам трэба дабрацца да вашай хуткасці? і вы risulter? што з аўтамабілем, супастаўляецца вы будзеце мець эканомію паліва,
    гэта? адбываецца толькі ў выпадку роўнасці хуткасці?, лагічна, што калі вы падвышаеце хуткасць? і coseguenza час разгону ў вас будзе расход больш.
    Напрыклад, калі ад аднаго святлафора да іншага есць 1000m да 100 км/ч, арыгінал consumereste 10cl, але, сопоставленный consumereste пі? першыя 800 метраў, але тыя, што засталіся 200 іх бы з нагрузкай рухавіка нізкая, чаму? вы ўжо? дасягнула 100 км/ч, вынік, які ў роўнай дарозе ваша машына avr? ўжываць 8cl.
    я спадзяюся быць у стане зрабіць ідэю

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    так, але нават з картай soft, калі вы націскаеце на педаль газу расход будзе заўседы вышэй, чым у арыгінала??ці не??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў McJTD Visualizza Messaggio
    так, але нават з картай soft, калі вы націскаеце на педаль газу расход будзе заўседы вышэй, чым у арыгінала??ці не??
    вядома, вы але нават калі вы падкрэсліваецца машына спажывае больш ці няма?
    вы не можаце мець свой кавалак пірага і з'есці яго.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    але гэта гісторыя, што з адлюстраваннем расход памяншаецца, не ? натуральная 100%
    і, вядома, заўседы залежыць ад тых, хто водзіць аўтамабіль ўмець кіраваць правай нагой, але калі, як мне, што c'? цяжкі
    адна супастаўленні не палепшыць становішча рэчаў на самай справе.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у прынцыпе, калі не цісне ен мае невялікія зберажэнні. Так ? што апрыеры аўтамабіль не павінен паліць, дым чорны ? дызель несгоревшего, а затым ужо? і што ? прыкметай расход паліва экономиче мяне!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Па-руску растлумачана cos?, вазьмі з абцугамі:

"100 км/ч з аўтаматычнай Акцыі возьмуць -у якасці прыкладу (лічбы наўздагад)- 20%, нагрузка на газ і аўто пераназначаны, каб зрабіць тую ж хуткасць? для вас-15%, нагрузка на газ; такім чынам, з 20% нагрузкі на газ і на аўтамабіль паспяхова пераназначаны, і зрабі 105км/ч. У роўнай нагрузкі абыход pi? дарогі, чаму? зрабіце хуткасць? або больш, у той жа хуткасць?, вы хочаце, каб менш газу, чым ехаць па той жа дарозе, такім чынам, менш дызель!

У ragioanmento мне ? здавалася правільным нават калі яны не былі разгледжаны ў enormit? параметраў, а затым-зменныя, і вызначыць, у карту або ў адзін і той жа шлях! Гэта вельмі падыходзіць у якасці канцэпцыі, але, па мне, робіць ідэя.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    Па-руску растлумачана cos?, вазьмі з абцугамі:
    "100 км/ч з аўтаматычнай Акцыі возьмуць -у якасці прыкладу (лічбы наўздагад)- 20%, нагрузка на газ і аўто пераназначаны, каб зрабіць тую ж хуткасць? для вас-15%, нагрузка на газ; такім чынам, з 20% нагрузкі на газ і на аўтамабіль паспяхова пераназначаны, і зрабі 105км/ч. У роўнай нагрузкі абыход pi? дарогі, чаму? зрабіце хуткасць? або больш, у той жа хуткасць?, вы хочаце, каб менш газу, чым ехаць па той жа дарозе, такім чынам, менш дызель!
    Як сцвярджаеце вы ? дакладна, як я заўседы думаў-я таксама! Cio?: калі ж аўтамабіль мае pi? магутнасці, то для таго, каб той жа прадукцыйнасцю ў тых жа ўмовах, sar? неабходна настойваць на педаль акселератара, і, такім чынам, менш нагрузка = менш расход паліва.
    Гэта ?, па-мойму, менавіта тады, калі гэта адбываецца на некаторых аўтамабілях, дзе ўсталяваны рухавік "sottodimensionata", гэта спажывае значна больш? адной і той жа мадэлі з рухавіком вялікім аб'емам рухавіка і большай магутнасці...

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •