Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300

метадалогія адлюстравання, матацыкл????

Прывітанне ўсім,
    адлюстраванняў на матацыкл, па іх метадалогіі, і аб тым, як павялічыць або націсніце і ўтрымлівайце карту, вы атрымлівае вельмі мала вакол, нават daifornitori праграмістаў не c'? у granch? курсы або навучанне ў дачыненні да.....

qualcunopotrebbe даць падставамі ?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    Я думаю, што, здаецца, досыць, без турба.
    Раствор для ін'екцый, загадзя, і г.д.,

З павагай
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    гэта ок, але, будучы ў карты значна больш? значнай аўтамабіля , падыход ? усе той жа, ці вы павінны змяніць толькі ў некаторых абласцях распаўсюджаныя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    Я не разумею вашага пытання. Я спадзяюся, што хто-то з пі? вопыт адказвае нам.

З павагай
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Я выказаў p? дрэнна.....

я хацеў бы ведаць, калі ў l? памер карты паміж аўта і мота, метад рэдагавання ? заўседы тое ж самае?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-05-2014 да 10:50

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Залежыць ад molteplicit? фактараў: аб'ем блока, падзелу, размеркавання, фазы, ступені сціску, тыпу выкарыстання, разгрузкі, etc, etc, etc..

Я павінен сказаць, што ? pi? цяжка выціснуць што-то з чып-цюнінг, матацыкл, а не машына, па меншай меры, тое, што ? мой абмежаваны вопыт. Або лепш: мы гаворым, што на матацыклах ? pi? легка зрабіць шкоду з-за прадукцыйнасці рухавікоў, якія ўжо? з іх высокія, таму атрымаць што-то пу? стаць праблематычным без пэўнага вопыту "механіка" асноўныя.

Максімум, вы працуеце на тых жа параметраў: запальвання, ўпырску, некаторыя табліцы карэкцыі...

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Прывітанне,
    сапраўды менавіта гэта ? ключавы момант майго пытання........ арыентыровачна на арыгінальныя тачка, як і любы атмасферны, але калі вы сутыкнецеся матацыкл з разрадаў, якія былі зменены (Залежыць ад molteplicit? фактараў: аб'ем блока, падзелу, размеркавання, фазы, ступені сціску, тыпу выкарыстання, разгрузкі, etc, etc, etc..)

як мы павінны сябе паводзіць?
    есць працэнт (не ўдаючыся ў дэталі, відаць, што ніхто яго f?, і, магчыма, каб лепш зразумець.....) для нагляднасці рэдагавання для розных абласцей, якія вы пазначылі?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Не існуе ў працэнтах "стандарт" змены. Усе st? перш за ўсе, уласны вопыт, да альных магчымасцяў і пашырэнняў? паставіць у поле (для тэставання і розных датчыкаў...), а таксама ў тыпе матацыкла з усе зменныя, якія я згадваў.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    "Прывітанне", але мы не можам узяць, напрыклад, рабіць гэта разам з улікам тлумачэнняў?
    застанецца хаця б адзін трэк для форуму! бачыў, што той, хто варта матацыклы ў некалькіх і вельмі абаронены?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Савет: пачніце з studiarti файл врі і DP, і спрабуе зразумець, чаму так? яны зрабілі пэўныя змены. Максімум, як супастаўленне, але, па крайняй меры, дазваляюць зразумець, чаму так? ? былі зроблены пэўныя mod на месца іншага.
    Асабіста, калі вам патрэбен савет на файл, які d? праблемы або врі (усе, што будзе даступна) у мяне няма праблем забяспечыць info, на зрабіць адлюстраванне "выдалена", прабачце, але не я. Мае карты з'явіліся матацыклаў на мота, пачынаючы ад чытання справаздач A/F і, па крайняй меры, 3/4 старты ў школе для цэнтравання, па меншай меры, некаторыя часткова. Л? вы пачынаеце рэдагаванне карты і паспрабуйце зноў збіраецца infittire паказаньні часткова. Вы ведаеце іншыя спосабы, каб ўздзейнічаць на адлюстраванне?

M999

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •