хто-то мае досвед працы з bmw serie1 163cv fap?як дызель можа? даць?кажуць, што ен засвойваецца дастаткова!
дзякуй
хто-то мае досвед працы з bmw serie1 163cv fap?як дызель можа? даць?кажуць, што ен засвойваецца дастаткова!
дзякуй
я на fap-ду-да 7%!!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
гвіда не зусім разумею пытаньне...але вы жадаеце падключыць аўто з фап на яго месцы??
затым, аднак, я думаю, што гэта пытанне суб'ектыўны..дит? здаецца відавочным, што гэты рухавік, як ? яго канфармацыя можа "пераварыць" больш ці менш дызельнага паліва, чым іншы, паколькі рухавік....мяжа для iq па мне ? улічваючы механічную трываласць некаторых органаў, у прыватнасці счаплення і турбіны ці позна ****лло у fumosit? прызнаў адносіны да прадукцыйнасці....
як ні парадаксальна,prendedo экзамен 2 аўто аднолькавых і mappadonle ж manira вы, магчыма, розніца ў прадукцыйнасці і fumosit? толькі пры ўсталеўцы на 2-фільтр, спартыўны,converrai са мной, што ? пытанне ваш, што дае час, што знаходзіцца.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
на агульны пытанне...агульны адказ...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
не я прыйшоў....
можа быць, ен меў на ўвазе tinj, калі ? то спасылка, IMHO, вы маглі б таксама даць 6 - 7%, вядома ? ўбачыць і астатнія. Пры выдаленні DPF ? вызначана лепш. Адпаведна кожны аўтамабіль мае сваю гісторыю, у s? і трэба ацэньваць агульны стан сістэмы ўпырску
я sona прыехаў нават на 15% tinj = 2000 аб / мін 100% нагрузкі, падняцца ўверх на спіны,відавочна, прыводзячы turbo.rail,авансы,фільтраў,egr.....
не ? таксама 15% з DPF ? рэдка прыбыцці на 15% нават без фільтра
на нізкіх абарачэннях не пайсці больш за 6-8%, а затым паступова progressiavamente на высокіх абарачэннях можна атрымаць 12-15%.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]