Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214

Часовая памылка ціску паліва Punto 1.3 Mjet 70CV

Прывітанне, у мяне есць яшчэ адна невялікая праблема, што я выскачыў з карты майго пункту, што я не ведаю, калі гэта залежыць ад ціску ў магістралі rail занадта высокія ці фактычнай insufficenza харчавання.
    Мы кажам, што ? факт толькі візуальна, так як загараецца часам сігнальная лямпа ecu, але машына працягвае працаваць без пераходу ў recovery.

З *********** у мяне наступная памылка:

P1196 - часовая Памылка ціску паліва

The Fuel System Pressure is outside the normal range. Check the pressure regulator for being stuck and the pressure for sensor correct readings.
    Make sure that the filters are clean and that the fuel feed and return pipes are not blocked.
    Verify also that there in enough of proper quality fuel in the tank, especially in cold weather conditions when summer grade diesel may build paraffin crystals and block the filters
    Прычына гэтай памылкі ? што ECU атрымаў вельмі высокі сігнал ад датчыка. Памылкі не маецца, але захоўваецца ў памяці.
    ...

Як ціск у rail 1470/1480... пу? залежаць ад гэтага? мне здаецца, што ен ціск не менш яго твар. Але я не разумею, калі занадта шмат ціску ці адсутнасці дызельнага паліва павінен ад запыту больш, калі ў мяне ціск pi? высокае.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Можа залежаць ад карты,пошта l ori і мод, які даем нам зірнуць
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Пасля крок, каб узяць ноўтбук з файламі, есць карты, якія я раблю з доказаў загадзя і rail, прымаючы сігнал ад opel 1.3 70 л.с.... і час ўпырску на досыць высокім узроўні..

Аднак я заўважыў, што ен робіць на першай перадачы, калі ен перавышае 4500/4600 абаротаў. Калі кідок менш руху, не робіць гэта...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    ціск ? у параметрах, калі аўтамабіль пастаянна хадзіць рэгуляваць я думаю, праблема ў карце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне,па-мойму ціск у чыгуначныя магістралі і высокую...пошты врі і мод!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Вы з карты-й? conservative не памылка.
    Вось на врі і мод
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio

З *********** у мяне наступная памылка:

P1196 - часовая Памылка ціску паліва

The Fuel System Pressure is outside the normal range. Check the pressure regulator for being stuck and the pressure for sensor correct readings.
    Make sure that the filters are clean and that the fuel feed and return pipes are not blocked.
    Verify also that there in enough of proper quality fuel in the tank, especially in cold weather conditions when summer grade diesel may build paraffin crystals and block the filters
    Прычына гэтай памылкі ? што ECU атрымаў вельмі высокі сігнал ад датчыка. Памылкі не маецца, але захоўваецца ў памяці.
    вось што кажа паведамленне на англійскай:ціск у паліўнай Сістэме ? па-за дыяпазону normalit?. Калі ласка, праверце рэгулятар ціску не заблякаваны, і датчык ціску, які дае паказанні правільныя.
    Пераканайцеся, што фільтры ачышчаны, а падача паліва і звароту не забітыя.
    Акрамя таго, пераканайцеся, што есць дастатковую колькасць паліва, якасць? адэкватнай ў баку, асабліва ва ўмовах халоднага клімату,дызель клас летам і зімой пу? пабудаваць крышталяў парафіна і блакаваць фільтры.
    Вы спрабавалі пераканацца ў тым, што яны ўсе, што рэкамендуецца на месцы??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Але Вы гэта праверыць паловы машыны
    1. калі ласка, праверце рэгулятар ціску не заблякаваны.... дзе і як можна? праверыць?
    2. датчык ціску дыяметрам правільнага чытання..... як праверыць?
    3. пераканайцеся, што фільтры ачышчаны, а харчаванне і вяртанне не забітыя...... тут я мог бы замяніць фільтр і праверыць, я не ведаю, якім-небудзь чынам трубаправоды
    4. пераканайцеся, што есць дастаткова паліва..... ну вось, нават з поўнай.

Я зрабіў здагадку, што гэтая памылка з'яўляецца, чаму? улічваючы высокі попыт на дызельнае паліва, у нейкай канкрэтнай сітуацыі прыводзіць да таго, што паліўны помпа не ў стане забяспечыць на ўваходзе ў помпа rail канкрэтнага ціску. У пош? словы, якія не зможа застацца да запыце дызельнага помпы высокага ціску.
    Мы кажам, што калі праблема адбываецца з машынай арыгінальнае гэтым дрэннага харчавання можа ўзнікнуць менавіта фільтр каналы забітыя, альбо мала паліва і халодных тэмператур.

Пу? быць так? Мне здавалася, што калі-то чытаў, што на jtd 105 змянялі клапан, што на фільтры дызельнага паліва ўтрымлівае адзін з большага ціску, таму ежа лепш помпа rail... я, вядома, з карты напрамкаў.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Але Вы гэта праверыць паловы машыны
    1. калі ласка, праверце рэгулятар ціску не заблякаваны.... дзе і як можна? праверыць?
    2. датчык ціску дыяметрам правільнага чытання..... як праверыць?
    3. пераканайцеся, што фільтры ачышчаны, а харчаванне і вяртанне не забітыя...... тут я мог бы замяніць фільтр і праверыць, я не ведаю, якім-небудзь чынам трубаправоды
    4. пераканайцеся, што есць дастаткова паліва..... ну вось, нават з поўнай.

Я зрабіў здагадку, што гэтая памылка з'яўляецца, чаму? улічваючы высокі попыт на дызельнае паліва, у нейкай канкрэтнай сітуацыі прыводзіць да таго, што паліўны помпа не ў стане забяспечыць на ўваходзе ў помпа rail канкрэтнага ціску. У пош? словы, якія не зможа застацца да запыце дызельнага помпы высокага ціску.
    Мы кажам, што калі праблема адбываецца з машынай арыгінальнае гэтым дрэннага харчавання можа ўзнікнуць менавіта фільтр каналы забітыя, альбо мала паліва і халодных тэмператур.

Пу? быць так? Мне здавалася, што калі-то чытаў, што на jtd 105 змянялі клапан, што на фільтры дызельнага паліва ўтрымлівае адзін з большага ціску, таму ежа лепш помпа rail... я, вядома, з карты напрамкаў.
    Я паглядзеў на сваю карту, і на мой погляд, вы закранулі занадта шмат рэчаў, у перабольшанай форме,на гэты тып ecu менш дотыкаў-і лепш,не забывайце, што надпісы, якая выкарыстоўвае тытан для апісання карты не заўседы правільна вышэй за ўсе на гэтыя,у двух словах, вы далі занадта шмат дызельнага паліва ў кропках няправыя, і гэта не есць добра.
    Праглядзіце карту і змяніць надпісы, якая выкарыстоўвае тытан:
    iniez парз 1 таксама дызель і далі дрэнны
    iniez парз 2 без логікі, павелічэнне
    limit пара занадта дызельнае паліва, паколькі дрэнна
    тое ж самае
    тое ж самае
    Апошні раз рэдагавалася admin; 06-01-2013 ў 13:34
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Што-то не магу зразумець, на самай справе, што калі тып у пятым на нізкіх абарачэннях і націскаю ўсе, у машыне не паліць, а калі стральба 1-2-3-4-5 шмат паліць....
    Робячы часопісаў з ТЭС магчыма, што ў мяне есць адносіны, паветра, дызельнага паліва, 20?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •