Прывітанне,у мяне праблема з volvo S80, 2007 год рухавік 2.4DD5.Spia рухавік гарыць, і гэта erore ў памяці (P0A17 датчык капіяваць рухавіка ) Quacuno я магу дапамагчы?Дзякуй
Прывітанне,у мяне праблема з volvo S80, 2007 год рухавік 2.4DD5.Spia рухавік гарыць, і гэта erore ў памяці (P0A17 датчык капіяваць рухавіка ) Quacuno я магу дапамагчы?Дзякуй
? датчык, які, калі я правільна памятаю, павінен быць у левым верхнім куце, гледзячы на маторны адсек ад difronte.........звычайна, калі вы, як памылкі варта замяніць
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Дзякуй, але ваша паведамленне не вельмі ясна
яго, на жаль, не памятаю і таму не магу сказаць лепш, прабачце
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Дзякую цябе аднолькава .завтра я бачу, дзе біцца галавой
прывітанне,я не ведаю, якія ў вас дыягназ, вы можаце паспрабаваць з другога??у базе дадзеных bosch не я лічу, гэта памылка,на ******** нават,устаўка-й? інфармацыю можна па car base рэзюмэ, нумар рухавіка і г. д... паглядзім, чым вам дапамагчы,я зрабіў пошук, я лічу, што P0A17 і датчык крутоўнага моманту рухавіка,я магу думаць і датчык абаротаў рухавіка?? не ведаю, як я магу апісаць яго, гэта памылка!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
дыягназ то зрабіў з texa ,autocom і сацыяльна пк tecnomotor але вынік і тое, што P0A14 ******** вызначае, як датчык крутоўнага моманту рухавіка,
вось
але вы супастаўляецца?
Дзякуй, пяро-на жаль, я яшчэ не правоў, каб спампаваць allegati.La эбу і ўсе яшчэ нявінніца", " няма абнаўленняў
і тады замяніць датчык