Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: перавышэння 147

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29

перавышэння 147

Прывітанне , пасля дыягностыкі, multiecuscan маей 147 1.9 jtdm 16 v , ? вынік перавышэння 6120 аб/мін тэрмін, на 1,55 секунды.. машына я гняздо не выкарыстоўваецца. Цяпер я хацеў бы ведаць, калі ? сапраўды, можна arrivvare ў тых пра іх..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    я не ? даводзілася чытаць за межамі колаў, з ***********, ? пакладзеце выпадку, што вы ўніз і памыляецеся пераключэння перадач можа дабрацца 6120 абаротаў. Вы ведаеце, што "пры тармажэнні выбуху"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    я multiecuscan, застаецца ў памяці, максімальная частата кручэння рухавіка , а таксама колькасць абаротаў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    гэтыя машыны маюць рэзкі поўнага току да форсункам і паніжэнне прэс-rail у 5200 аб / мін....
    тое, што значэнне і амаль немагчыма.....
    калі яны не падняліся да падарожнічаючы 200 км/ч...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    вы, што застаецца ў памяці, але я ніколі не чытаў адну, можа быць, чаму? ніхто ? атрымалася выкарыстоўваць іх у экстрэмальных дабрацца да гэтых абаротаў?
    аднак, магчыма, замест 5? паставілі трэці або gi? l?..
    знаемства з 156 1,8 толькі гняздо з 100 000 км "маньяк дакладнасць", што рабіў усе купоны і заўседы хадзілі план для прыпынку руху міжвольныя зламаў шатун што то прарвала манаблок.. нават не 2 дня, узяўшы машыну, ен адразу ж праслізнула

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    з маей я зрабіў 10 000 км, і ўсе яшчэ ідзе, аднак я думаю, што эбу быў заменены, чаму? мне спаўняецца 20 000 км у эбу..у той час як на спідометры 130.000 км

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    а на лічыльнік часу халастога ходу я ад 1,55 секунды

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    гэтыя машыны маюць рэзкі поўнага току да форсункам і паніжэнне прэс-rail у 5200 аб / мін....
    тое, што значэнне і амаль немагчыма.....
    калі яны не падняліся да падарожнічаючы 200 км/ч...
    прывітанне манро ... калі вы ведаеце, як зняць сілуэт току 5200 абаротаў??? мая, як я 5250 пра здымаеце абмежавальнік, як калі б гэта быў бензін я павінен зрабіць трэк, і я хацеў бы прынесці гэты мяжа да 6000 абаротаў!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў checcosassu Visualizza Messaggio
    а на лічыльнік часу халастога ходу я ад 1,55 секунды
    як правіла, на гэтыя аўтамабілі, вы павінны знайсці одометра ў эбу рухавіка 0км, або да < рэальных makkina, я асабіста не веру ў гэта, больш на чытанне, dell' одометра кіравання рухавіком.... чаму? калі я купіў аўтамабіль ужо 0км, ? паўтара года, што cel' я.... учора атака дыягназ, я заяўляю, што рукі іх стаўлю толькі я, на маей машыны, я ніколі не я ніколі не гуляў з одометра, у тым сэнсе, што я ніколі не ўздымалася, <, і інш, атака дыягностыка учора і кіравання рухавіком, у адрозненне ад? далучыцца 0км, я лічу, што-то тыпу 4350km, апошняе праграмавання што-то накшталт.... так як адзін ад аднаго, апошні раз, што я перапісана будуць перададзеныя і ды, і няма.... 50km....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    прывітанне манро ... калі вы ведаеце, як зняць сілуэт току 5200 абаротаў??? мая, як я 5250 пра здымаеце абмежавальнік, як калі б гэта быў бензін я павінен зрабіць трэк, і я хацеў бы прынесці гэты мяжа да 6000 абаротаў!!
    я personalmento я ніколі не быў зацікаўлены ў тым, перамесціце абмежавальнік абаротаў дызельнага рухавіка, чым значэнне, усталяванае вытворцам..
    ? на форуме c'? кіраўніцтва павышэннем абаротаў mino на edc15, што можа быць карысным для таго, каб сігнал на фарсі (фарсі) на карце....
    у адваротным выпадку вам трэба атрымаць damos вашага ecu і moddare абмежавальнік абаротаў...
    самае "складанай"?,па-мойму,было б таксама пазбегнуць рэзкі ціску ў рампы ад ecu....
    іх я бачу, доўжыцца, таму што вы павінны andaread agiresul duty cycle клапана drv і, магчыма, на адпаведныя элементы кіравання pid.....
    не ? проста прагуляцца, вось....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •