Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27

Абмеркаванне: цэнтральны egr на edc 15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222

цэнтральны egr на edc 15

пасля розных выпрабаванняў можа быць, і я кажу, можа быць, я быў у стане знайсці карту, каб закрыць рэцыркуляцыі ог па-за драйвера..пытаюся ў больш вопытных, калі на самай справе яна зачыненая або няма,адрасы son адрозьніваюцца ад усіх тых, якія я знайшоў у розных даведніках,каб гэты сон крыху збянтэжаны..таксама цікава меркаванне на ўсю карту дзякуй усім
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    ...ніхто не ведае, падкажа, калі была зробленая добра,,,? ( чорт карэктар аўтамат)..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    каб закрыць egr на edc 15 проста падняць усе значэння на максімум, гэта значыць, калі вы ад es.12740,парты ўсе 12740,у ecm egr называецца фазай ўпырску пастаўлю фота брава egr.jpg

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Калі вы не памыліліся, вы ўбачыце, што карту і з драйвера.. Так што карту фаза ўпырску.. Я не бачу.. Я працаваў у 2D..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    выбачайце гоку карту egr павінен знаходзіцца на вашым файле 796DE ,парты ўсе 12740 і вы мацуюцца брава 212-928. jpg

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    ..павінна быць тое, што я зрабіў,але, не маючы ў табліцу не я...вы ведаеце, скажыце мне, да чаго адносяцца значэння на розных картах..??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    паколькі я не магу спампаваць не бачу тое, што вы зрабілі,як я сказаў, павінны быць зачыненыя,каб comferma атакуе дыягназ ? вы ўпэўненыя,.........

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    .. Я проста хацеў быць упэўнены, перш чым супаставіць l ECU.. я б Не хацеў, каб шкода ... Магчыма, я прывеў не ведаючы, турбіна 2 бар...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады я паглядзеў файл,клапан egr, і гэта было добра, як метад толькі, што, што вы павінны прынесці максімальны 12740 а ты вы спыніліся на 12730,мапп, я б сказаў, што можа ісці, як змяненне soft без вялікіх прэтэнзій, і вы павінны праверыць двойчы, у пачатку карты, што ecm называецца ціскам parzializzato, таму што там невялікі беспарадак, прама ў пачатку,акрамя таго, калі вы апынецеся машына, якая гасіць ўдар, пацягнуўшы 3-4marcia або на 180kmh апусціць на 1-2% presione rail,я ўбачыў, што апошні паварот і золата, але, магчыма, вы зрабілі гэта наўмысна.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-11-2012 ў 23:11
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    тады я паглядзеў файл,клапан egr, і гэта было добра, як метад толькі, што, што вы павінны прынесці максімальны 12740 а ты вы спыніліся на 12730,мапп, я б сказаў, што можа ісці, як змяненне soft без вялікіх прэтэнзій, і вы павінны праверыць двойчы, у пачатку карты, што ecm называецца ціскам parzializzato, таму што там невялікі беспарадак, прама ў пачатку,акрамя таго, калі вы апынецеся машына, якая гасіць ўдар, пацягнуўшы 3-4marcia або на 180kmh апусціць на 1-2% presione rail,я ўбачыў, што апошні паварот і золата, але, магчыма, вы зрабілі гэта наўмысна.
    .. Дзякуй вялікі, заўтра паўторна праверыць ..калі не знаходжу,лажа будзе? у romper скрынкі...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •