Прывітанне, хлопцы ,я, здаецца, чуў, што c'? абмежаванне раз вы можаце? напісаць ECU..!!тых, хто што-небудзь ведае напэўна, пу? уставіць спіс, колькі разоў і на якой ECU, і гэтую праблему..? ? пасля таго, як дасягнулі, што адбываецца???
Прывітанне, хлопцы ,я, здаецца, чуў, што c'? абмежаванне раз вы можаце? напісаць ECU..!!тых, хто што-небудзь ведае напэўна, пу? уставіць спіс, колькі разоў і на якой ECU, і гэтую праблему..? ? пасля таго, як дасягнулі, што адбываецца???
Па-мойму вы сказалі, што што-то не натуральная...
Мы спадзяемся, ..знешні выгляд, аднак, таксама яшчэ каментар.. Не для недаверу.. Але вы ведаеце, у мяне есць gi? зрабіў некалькі тэстаў, і я не хацеў бы блакаваць нічога
калі вы працуеце з галавы не блакуе нічога, можна спакойна пісаць!
калі вам пу? суцяшаць, я ведаю, хлопчык, што 147 карту ў адзін цудоўны дзень вы адзін няма, і гэта каля двух гадоў, калі вы робіце разлікі 365x2=730:2=365, і ўсе яшчэ працягвае таксама залежыць ад тыпу характару ecu ahahahh я жартую, але я таксама ведаю, 1000 раз, але затым sar? праўда? я nn, я ніколі не спрабаваў.
электронна кажучы, не існуе абмежаванняў для напісання flash (яны існуюць, але яны высокія), можа быць нейкі трук, праграмнае забеспячэнне, якое абмяжоўвае запісы, але абмежаванне абсталявання вы можаце сказаць, што не існуе
Flash эбу ? заўседы кавалак крэмнію, які захоўвае дадзеныя, за выключэннем няспраўнасцяў або паломак не павінны мець абмежаванняў у запісу і перазапісу. Трохі, як флэшкі для кампутара.... працуюць да таго часу, пакуль не ламаюць, але першапачаткова не маюць абмежаванняў па перазапісу.
залежыць ад эбу
на некаторых edc17, калі я не памыляюся, c'? максімальны пісання
калі я не памыляюся, то ў golf 5 c'? максімальны мяжа 15 або 16 пісанняў
абмежаванні, якія вы пу? легка абыйсці ў выпадку з golf, калі вы карту ў bdm або, калі вы робіць прыгожы рэзервовае капіраванне eeprom, перш чым пачаць супастаўляць
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я маю 147 jtd то прадаецца што-то накшталт 150 пісання, і ніколі не было праблем,golf 5 2.0 tdi 45 пісання, шчыра кажучы, тое, што мне сказалі шмат гадоў назад, калі я толькі пачынаў, але я не ведаю, калі гэта праўда, то, што праз некаторы час святога пісання, трэба было перапісаць файл залатымі рэжым, поўны і azzerava лічыльнік ну, я на маім 147 гэта зрабіць 2-3 разы, але не ведаю, калі гэта праўда ці не.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
c'? хто кажа, што 999 раз, але скідаецца, трэба пісаць у bdm? я не спецыяліст, але, па мне, у карту c'? некалькі бітаў, што funce лічыльнік, я калі-то чытаў што-то дзе-то, але не памятаю дзе.