Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98

Савет для датчык выдатку паветра парушана

Добры дзень, я хацеў бы абвясціць, што я ? гісторыю, якая здарылася асабіста, так што, калі які-небудзь неспрактыкаваны мае тую ж праблему можна "вырашыць" cos?:

Я ? поспех за адзін дзень, што машына не мяняла-ы?... я думаў, што, можа быць клапан egr або датчык выдатку паветра, але не ведаў, што такое можа быць на самай справе, чаму? дыягназ быў усе працуе. Механік сказаў мне, каб выпрабаваць машыну, новы датчык выдатку паветра, але не знайшоўшы пад рукою, я вырашыў адлучыць раз'ем на датчык выдатку паветра...(вядома ў аўто не гарыць у рамках выкл.). з вялікай асалоды? я заўважыў, што яна была менавіта яго праблема, так як машына ўжо? ад мінімальных абарачэннях ен аднавіў здымкі не раз... так што, калі вам здарыцца заўважыць зніжэнне прадукцыйнасці вашага аўтамабіля паспрабуйце адлучыць раздым ад датчык выдатку паветра, калі заўважыце паляпшэнне, вядома ? яго праблемы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    не на ўсіх машынах працуе??. на многіх адлучыць датчык выдатку паветра машына не стартуе або сыходзіць у recovery. Лепшы метад ? падлучыць тэстар і паглядзець значэнне колькасць? масы паветра і тэмпературы всасываемого паветра..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Трэба зрабіць яе ў руху, паспрабуйце тэстар, машына спыняецца значэння завышаныя... я ж сказаў, мой асабісты досвед на grande punto. На працягу прыкладна 20 хвілін машына не ўключаецца, індыкатары, пасля загараецца жоўтая лямпачка рухавіка, які аўтаматычна выключаецца, пасля паўторнага датчык выдатку паветра і выйшаў на 5 хвілін.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    вы, мне здаецца, што з mjet вы пу? зрабіць semplicente доказы, як вы кажаце, sempicemente, адводзячы яе ў бок. На жаль, пра іншых, вы не можаце. Ва ўсякім выпадку, калі датчык выдатку паветра ? толькі брудныя значэння набіраюцца і, калі вы не мае ў сваім распараджэнні кіраўніцтва па эксплуатацыі майстэрні, каб параўнаць іх ? цяжка зразумець іх. Калі датчык выдатку паветра ? проста пайшлі іх значэння застаюцца заблакаваныя.. напрыклад, мы бачым, вымярэння MAF заблакаваная 3,2 v фіксаваныя.. у рэальнасці? таксама з машынай спыняецца на мінімальнае павінна пампавацца. Тое ж самае для тэмпературы.. калі мы чытаем, тэмпература паветра 80-х? ? відавочна, што датчык IAT (што ў многіх выпадках знаходзіцца ў датчык выдатку паветра) ? спалілі, а затым варта замяніць усе..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    6
    Адлучыць датчык выдатку паветра эбу выкарыстоўвае фіксаванае значэнне, і машына, здаецца, лепш пайсці..і так да канца..але пасля некалькіх accessioni ключа ідзе аднаўленне...неабходна адключыць акумулятар і пачакаць трохі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    6
    па крайняй меры, гэта я адчуў на audi tt turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcogolfnera Visualizza Messaggio
    Адлучыць датчык выдатку паветра эбу выкарыстоўвае фіксаванае значэнне, і машына, здаецца, лепш пайсці..і так да канца..але пасля некалькіх accessioni ключа ідзе аднаўленне...неабходна адключыць акумулятар і пачакаць трохі...
    У некаторых damos я бачыў, што ? маецца карта замена значэнняў датчык выдатку паветра, Павінны прымяняцца ў выпадках, калі датчык выдатку паветра, а не ад значэнняў у адпаведнасці з умовамі працы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    вы, мне здаецца, што з mjet вы пу? зрабіць semplicente доказы, як вы кажаце, sempicemente, адводзячы яе ў бок. На жаль, пра іншых, вы не можаце. Ва ўсякім выпадку, калі датчык выдатку паветра ? толькі брудныя значэння набіраюцца і, калі вы не мае ў сваім распараджэнні кіраўніцтва па эксплуатацыі майстэрні, каб параўнаць іх ? цяжка зразумець іх.
    Нават без manual ? можаце падлічыць, прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці выдатак паветра рухавіка.
    Я прывяду просты прыклад, для Дызельнага рухавіка, якая ідзе да 1000 пра/мін (без наддува) 2 л:
    будучы 4-х тактный кожны вакол імкнецца палова? яго працоўны аб'ем і, такім чынам, л, = 1000 аб aspire 1000 літраў у хвіліну, 60
    будзе 60000 літраў у гадзіну.
    Разгледзім аб'емны ккд да тых зваротаў на 85%.
    паветра пакаевай тэмпературы, важыць 1 кг кожныя 1000 літраў
    60000/1000=60
    60*85/100=51 кг/span каля 14g/s

Я спадзяюся, што ясна
    Апошні раз рэдагавалася franco75; 21-11-2012 ў 00:08

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    у некаторых дыягназаў, тыпу bosch, якія я выкарыстоўваю, амаль усе аўтамабілі ў тэст-значэнняў ад элемента масы паветра вымяраецца і масы паветра мэты. Проста пакласці ў прадстаўленні абодва значэння з аўтамабіля на матацыкл і паскорыць, калі моцна адрозніваюцца, то гэта азначае, што есць якія-небудзь праблемы на датчык выдатку паветра, або на впускном калектары, тыпу рукаў зламаў.

На некаторыя аўтамабілі, адводзячы яе ў бок добра працуюць, як 1.3 mj 70cv, у той час як на іншых, калі цягне відэлец аўтамабіль не частка цэлага, тыпу вялікі пункту 90CV і старыя бензінавыя аўтамабілі, якія пачалі выкарыстоўваць гэта прылада, як адзін turbo ie і стары Croma, што ў выпадку, калі вы вылузвае рукаў всасывать мы садзілі і не есць ен да іх дзяліць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Вы dir?, дыягназ на рукі, датчык выдатку паветра новы, машына спыняецца і accellero да 3500 абаротаў, значэнне, мэты дасягнуты 1000 рэальнай коштам 385. Не пу? зрабіць тэст з аўто спыняецца, але з аўтамабілем у руху, чаму? і на месцы не паступае паветра ў рухавік, у той час як на маршы ? адрозніваецца. На grande punto 75 л. калі гарыць рухавік, проста падключыце ў разетку і праз некалькі хвілін выключаецца. Застаецца памылка ў памяці, які можна выдаліць толькі з дыягностыкі

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •