Вынікі з 1 па 7 з 7
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    21

шукаю файл ori альфа 164 TS '93

прывітанне ўсім,
    шукаю файл ori Альфа 164 TS 93-га, таму што мой TL866 не атрымоўваецца прачытаць eprom 27c512, у мяне ёсць ўльтрафіялетавая лямпа для таго, каб сцерці памяць, аднак, мне патрэбен на якім працаваў.
    таксама маецца Galetto V54, вы, выпадкова, ведаеце, метад працуе блок кіравання на як падключыць пеўнік, каб атрымаць файл врі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Трэба, па меншай меры, Код HW & SW, не думаю, што існуе толькі адзін тып..
    27c512 прыняць новага, якія не заўсёды ідзі да канца пры спробе ачысціць і праграмавання..
    даць яшчэ адзін погляд, калі існуе альтэрнатыўны сумяшчальны самы новы тып 28F512 29F512 W27C512
    з Пеўня ты нічога не можаш зрабіць на гэтай ecu..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    21
    HW 0261203847
    SW 00464663990

Эбу-гэта тыя, якія не маюць spinterogini, але шпулькі ў блок з модулем запальвання і лямбда-зонд, праводка, усталяваны на другім Alfa 155 8V і на першых Alfa 145/146 проста каб зразумець, які тып абсталявання мы гаворым.
    На eprom я ўзяў на самай справе 3 eeprom W27C512.
    Мне трэба ў крычы, на якой працаваў, так што я карта больш падыходзіць для сярэдзіны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Прывітанне Андрэй, у мяне няма файла з тым жа нумарам sw, але ў мяне 2 з тым жа нумарам hw. Паспрабуйце... на максімум не. На жаль, я гэта разумею, тое ж самае з 8-і нічога, без чытання, усё гэта цалкам непрыдатным для выкарыстання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Я і забыўся, ўкладання...
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    свой ecu павінен быць bosch M1.7, але калі ваш праграміст не можа прачытаць, ты перакананы, што можаш пісаць?, у любым выпадку, нават з sw або на ровары ў любым выпадку.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Паглядзіце Ugoboss, на жаль, са мной здарылася тое ж, што і з 8-раз'ем ад шкодніка, што калі-отпаять 27c512 я не змог прачытаць і 27c512 з іх я чытала, па меншай меры, дзясятак з маім праграмістам.. Напэўна, я пагарачылася і выраслі занадта.. Так што цалкам можа атрымаць поспех пісаць і чытаць іншых.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •