Прывітанне, есць ? здаралася, што файл загружаецца на Lancia Phedra 2.2, з блокам кіравання EDC 15C2, на Ecusafe 2.0, у канцы змяненне не стварае ніякіх файлаў defappato захаваць?
Прывітанне, есць ? здаралася, што файл загружаецца на Lancia Phedra 2.2, з блокам кіравання EDC 15C2, на Ecusafe 2.0, у канцы змяненне не стварае ніякіх файлаў defappato захаваць?
прывітанне, пошту, файл у пытанне, cos? мы паглядзім..
Цярпенне і цнота моцных..
не выбірайце fiat ці lancia, але выбар CITROEN, вы ўбачыце, што гэта працуе
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ммм... чаму? калі я спрабую змяніць яго з Peugeot змяняе...То я павінен гэта зрабіць з Citroen?
Гэта ? файл ori:
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-05-2013 ў 23:54
вы павінны зрабіць гэта з citroen або peugeot, ? роўна
з fiat ці lancia не змяніць, чаму? у любым выпадку эбу ? PSA
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Вы вы сапраўды, тое, што я зрабіў з Peugeot, які робіць тое ж змяненне Citroen...Няма ў мяне ? здавалася, гэтая дзіўная рэч...Дзякуй за дапамогу.
ecusafe, як правіла, працуе добра, толькі часта прапускаць што-то.
пераканайцеся ў тым, што для dpf 2 біт скіду ў двайны
для egr адзін, заўседы ў двайны
Няма, дзіўна, у тым сэнсе, што голас edc 15 c'? таксама на Fiat і Lancia... я ведаю, што ? падобны на Citroen і Peugeot і таго ж расліны, але паколькі пратакол, я думаў, што гэта было добра, нават будучы САБАКУ.