прывітанне ўсім у мяне пяцьсот 900, які мантажуе marelli iaw 6f .. я пытаўся ? можна з программатор galletto v53 трохі павялічыць прадукцыйнасць аўтамабіля ? дзякуй
прывітанне ўсім у мяне пяцьсот 900, які мантажуе marelli iaw 6f .. я пытаўся ? можна з программатор galletto v53 трохі павялічыць прадукцыйнасць аўтамабіля ? дзякуй
Прывітанне, пеўнік адзінае, што вы можаце зрабіць ? чытаць flash, то вы павінны змяніць ты, напрыклад, ecm titanium і змяніць трохі крывыя, але не ? так проста, як вы думаеце, калі ў вас есць ідэя, што tocchare яшчэ машыны бензін asp не ? што прыбылі шмат.
можа быць, зарабляеце на шпаркасць рэакцыі і, магчыма, нават у расход
прывітанне , міхась, але, як я магу чытаць ? у школе або паслядоўны ? дзякуй![]()
або ў паслядоўны або ў boot на школе ? абыякава, калі вы карыстаецеся певень v53, я шчыра не выкарыстоўваю, але кажуць, вельмі прыгожа вакол
дзякуй, міхаіляк толькі я іду есць паспрабуйце і маяк ведаць !!! дзякуй усім
але старую 900???? які год. калі мантажуе 6f стары ты мне падрабязна cn певень. толькі программатор eprom.
а калі ўжо zoccolata, то добра, калі няма, трэба отпаять, zoccolare , знайсці eprom з дзвярэй і запраграмаваць іх у свой файл mod.
Хлопцы, дзякуй за вашыя парады ... У рэшце рэшт мне давялося отпаять eeprom прачытаць і змяніць яго, і цяпер машына ідзе, што каханне ... З galletto я не рабіла ўсе ўвайсці, і, у рэшце рэшт, я вырашыў .. Дзякуй ўсім