Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: mini one счаплення ko

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128

mini one счаплення ko

у дадатку файл золата здабываецца з базы дадзеных і файлаў ложак машына ў аб'ект, уладальнік аўтамабіля зрабіў супаставіць машына ў 27000 км пасля прыкладна 20 000 км прыйшлося замяніць счапленне, і я думаю, што гэта віна карты, першы ўладальнік машына цалкам новая!
    што мяне ўразіла, былі абмежавальнікі крутоўнага моманту.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-08-2013 да 05:17

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    несумненна, карту смокча, але абмежавальнікі крутоўнага моманту не сон-вялікая праблема, так салярка ўпырскваецца ? абмяжоўваецца карту, што ecm называецца ціскам parzializzato у 58mg, абмежавальнікі крутоўнага моманту прыбывае ў 70mg але на самай справе аўтамабіль іх не прапануе? ніколі
    праблема ? карту ў цэлым ? усе перарабляць
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    не я думаю, што залежыць ад карты, нават калі ? сапраўды сумнае....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    і як бы вы зрабілі, каб убачыць карту, калі вы нават не 80post, каб яго можна было спампаваць????????????
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    Прывітанне вешчуноў на самай справе я не магу запампаваць...я хацеў сказаць, што ў любым выпадку, так як у гэтых аўто я ўжо? на 50 тыс. км у мяне зроблены некалькі муфт, я не думаю, што з-за таго, што карта, нават калі гэта сумнае....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    я зраблю адну рэч, ці я кладу карту крычы ці не рызыка, або проста карту зрабіць як трэба.....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    скоп'е
    Паведамленні
    1
    good files

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання