Вы пу? напісаць гэты аўтамабіль з mpps12?
У спісе fiat я знайшоў толькі вялікія кропкі, з якіх не c'? 1.6, або c'? пратакол, аналагічны?
Вы пу? напісаць гэты аўтамабіль з mpps12?
У спісе fiat я знайшоў толькі вялікія кропкі, з якіх не c'? 1.6, або c'? пратакол, аналагічны?
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
як ужо было сказана доказаў пратаколаў, з той жа сям'і, першае, што вызначае і счытвае вы выкарыстоўваеце нешта, каб пісаць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я, я, зроблена з magpro2..... чытаць поўны файл.... і напішыце, толькі табліцы![]()
Я не змог прачытаць ecu...акрамя таго, выбіраючы іншыя пратаколы, такія як альфа 159, croma, bravo і г.д....![]()
Я недзе чытаў, што, каб зрабіць гэты аўтамабіль з mpps трэба падключыць лініі k..., чаму? ? у аўтаномным рэжыме можа і не K-Line...
Хто-небудзь што-небудзь ведае?
Прывітанне, прачытайце гэты ecu K-line, вы павінны прынесці ад блока кіравання рухавіком да раз'ем дыягностыкі сеткі k.. так як на раз'ем дыягностыкі( obd )? толькі ў сеткі can.. дзеянні ? гэта: падлучыце кантакт 25 раздыма На баку жгута правадоў блока кіравання рухавіка на кантакт 7 раз'ем obd.. пасля гэтага вы можаце выкарыстоўваць любы пратакол для чытання edc16 c39
Цярпенне і цнота моцных..