Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173

Група fiat 1.3 mjt і не толькі, якую змазку выкарыстоўваць для поршневыми суппорт рассоўныя

Я быў у fiat, renault і citroen, але ніхто мне не змагла сказаць, якую змазку выкарыстоўваюць у поршневыми суппорт рассоўныя абцугі.
    Што бас мае гумовыя ўнутры, што трэба не шумець, а ? змазваць тлушчу белы, які вытрымлівае высокія тэмпературы, і ў той жа час не псуе гуму.

Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    22
    не ? тое, літыевая?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    сіліконавая змазка для высокіх тэмператур 300? дапамагае захаваць характарыстыкі гумовыя сильфоны,змазвае поршань , і-і грязеотталкивающее пакрыцце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    я, як правіла, я знайшоў яго ў поўны камплект з ganaasce , знаходзіцца ў tubettini маленькія і мае кансістэнцыю тыпу геля bendix

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я выкарыстоўваю звычайны тлушч, чорны для шруса....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    нават тое, добра? пакуль сильфоны з'яўляюцца працаздольнымі,у адваротным выпадку вядзе сябе яшчэ горш, таму што назапашваецца колькасць " больш бруду, што робіць мясіць letteralmete таму і самыя "ліпкасць"

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio

Таксама я выкарыстоўваю тлушч, чорны для швоў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    10
    Калі электронікі не вельмі шмат ведаю, ці магу я? сказаць што-то ў плане тармазных сістэм, lavorandoci ўнутры больш за 20 гадоў, Зак дасягнула ў поўным аб'еме, змазка сіліконавы для высокіх тэмпературах, часу выкарыстоўвалася марка Molykote, цяпер што прыходзіць, прыходзіць, я кажу для групы fiat, у тым ліку ў прамысловасці транспартнага сродку, ommerciali, nireto (Nissan, Toyota, Renault), mercedes і maserati (у гэтым выпадку тормаз ? толькі на стаянцы) slo Ford выкарыстаў тлушч spceiale упрыгожаны меднай пастай.
    P. S. вы Не павінны запоўніць сильфон але на самай справе, выкарыстоўваць з parsomonia, у камплект запасных калодак (Ate, FGA) знаходзіцца рэгулярна ў невялікі пластыкавы кантэйнер прастакутны з graso, што трэба (і яны павінны загадзя).
    У канцы працы ў працэсе прамысловага апырскваць багата, адзін сіліконавы спрэй на знешнюю бок гумы знізу, але аказалася, што яшчэ трэба, er справіцца з тэрмін захоўвання кампанента або часткова сабраным выглядзе, шчыра веру, што цяжка вельмі мала tr

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Для механікаў, якія выкарыстоўваюць тлушч, чорны вяртайцеся на тыя машыны і паспрабуйце зняць гэтыя поршня цяпер, чаму? яны будуць прывязаныя, як калі б яны былі не зварныя, таму калодкі не вяртаюцца-й? назад яны могуць пашкодзіць корпус манітора, прычым апошнія і дыскі. Зак, калі ласка, я маглі б вы даць характарыстыкі, што тлушч, які вы працытавалі

Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    10
    ???? Я зрабіў ўвод у час напісання, але c'? клавіш, каб зрабіць гэта? На планшэце пальцы ідуць калі праходзіць МОД і хоча аб'яднаць два пасады, таму, калі ласка, я заўважыў, што я не магу прапусціць змены на пасаду толькі што зрабіў

...мала лячэння, так зроблена на сярэдзіне звароце.
    Важна, але вы яго пазнаеце, выдатна ? што ніколі не ідзіце тлушчу на паверхні трэння сегмента, зразумела, дакрануцца да яе з брудныя пальчаткі ? gi? рызыка закрануць калодкі, але матэрыял (Як ДОН, што Ferit) сегментаў сківіц ? нашмат больш кіпры і калі яна ўключае ў сябе малекулы тлушчу вы губляеце сілы frempo, enante хутка і lungoooo часу, не potrestle ўявіць сабе, колькі стварае праблем для кампаній, якія збіраюць восі гэтай "кароста".
    P. s. У якасці інфармацыі, тлушч ? тое ж, што знаходзіцца і што адбываецца адноўлены, паміж пласціны, пліты і край сківіцы, г. зн. там, дзе сківіцы паласа ў яго натуральны ход працы і дзе часта на аўто з 100 з лішнім Км мы знаходзім cndensato у raggine бруду, пылу сегмент, які блакуе рабіў губкі, portanto спажывання хутка іншай (для тых, хто ведае што папара, завісае сярэдняга і есць асноўная).

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •