Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: powergate s

НАВІЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23

powergate s

Усем добрай раніцы!!!!!
    Я купіў год таму Powergate s і чытаў карту маей былой пункту jtd 85cv, і я загрузіў mod карта і там блукаў.
    Не ведаючы, што для паўторнага выкарыстання з іншымі аўто я павінен быў падзарадкі КРЫЧЫ на машыне, і пасля яго зносу, мне застаецца ў руках гэта прылада непрыдатным для выкарыстання, ? то 6 кнопак.
    я прашу вас: powergate s bios 4.00/3.00 пу? быць выкарыстана на alfa 147 mb 150cv '07 dpf ?

EDC16c39
    HW 028101966
    SW 1037381510

Дзякуй Марка.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў marco147150 Visualizza Messaggio
    Усем добрай раніцы!!!!!
    Я купіў год таму Powergate s і чытаў карту маей былой пункту jtd 85cv, і я загрузіў mod карта і там блукаў.
    Не ведаючы, што для паўторнага выкарыстання з іншымі аўто я павінен быў падзарадкі КРЫЧЫ на машыне, і пасля яго зносу, мне застаецца ў руках гэта прылада непрыдатным для выкарыстання, ? то 6 кнопак.
    я прашу вас: powergate s bios 4.00/3.00 пу? быць выкарыстана на alfa 147 mb 150cv '07 dpf ?

EDC16c39
    HW 028101966
    SW 1037381510

Дзякуй Марка.
    вы павінны глядзець у sw, дзе дае вам магчымасць пракансультавацца парк аўто,то яго варта адправіць у alientech, што па цане 60€ скідае і так, а вы былі б у стане выкарыстоўваць яго паўторна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Дзякуй за своечасовым, як звычайна, адказ. Contattero' то alientech для скіду налад і сумяшчальнасць
    Дзякуй Марка.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Прывітанне ўсім,

я хацеў бы ўдакладніць аб магчымасці? у powergate s, і для гэтага я звяртаюся да вас. Я ведаю, што ен звязваецца з аднаго транспартнага сродку, і што ? можаце захоўваць ўнутры 2 карты.
    Вы ведаеце, для? калі ? можаце замяніць гэтыя карты на новыя, кожны раз, што вы хочаце? І cio? можна зрабіць больш? выпрабаванні дадзенага транспартнага сродку?

Дзякуй, я спадзяюся, я растлумачыў.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Вялікі дзякуй!!! улічваючы, што зараз я займаюся толькі маей машыны, для якой праграмаванне паслядоўнага порта, не ? заўседы падтрымліваюцца самыя танныя кітайскія клоны, я думаў усе пакупкі powergate s.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў 6bazz! Visualizza Messaggio
    Вялікі дзякуй!!! улічваючы, што зараз я займаюся толькі маей машыны, для якой праграмаванне паслядоўнага порта, не ? заўседы падтрымліваюцца самыя танныя кітайскія клоны, я думаў усе пакупкі powergate s.
    на якой машыне мы гаворым.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Прывітанне ugoboss, мы гаворым spider 2.0 jtdm, для якой я вам ужо? далі нейкае ўказанне/савет.
    Будучы пачаткоўцам, я не давяраю шмат працаваць, у bdm і, акрамя толькі, калі карыстальнік форуму, не падобна на тое, што заўседы можна зрабіць праграмаваць праз паслядоўны майго ecu з дапамогай інтэрфейсаў клонаў-й? вядомыя як пеўнік інш пацверджанне есць? мой аўтамабіль у гэтай версіі не ? ніколі не прысутнічае ў спісах транспартных сродкаў, якія падтрымліваюцца гэтымі інтэрфейсамі і праграмнага забеспячэння. Унікальныя інтэрфейсы, для якіх я знайшоў сярод спіс аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца маей машыне ? kess v2 або powergate. Для гэтага я разважаў куплі апошняга.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ваша вы можаце таксама напісаць з MPPS v5 або v12, не кажучы ўжо пра gallov2 нават у версіі 48, якія затым таксама BDM, спісы транспартных сродкаў, заўседы пакідаюць мала лепшага.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Прывітанне ugoboss я адказваю ў рамках абмеркавання, што было створана раней, каб не пайсці і не па тэме. Яго вы знойдзеце па гэтай спасылцы: http://www.professionalchiptuning.ne...erfaccia+brera

Дзякуй, як заўседы!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    шчыра кажучы, калі вы хочаце на дадзены момант толькі выдатна правесці час на вашым кампутары і зрабіць гэта так, амаль серэна вазьмі сабе powergate s таксама выкарыстоўваецца з 2 фунта і перайсці спакойна,калі вы будзеце мець неабходнасць працаваць на некалькіх аўто і ты і праграміст, з вялікім паркам аўтамабіляў без абмежавання на ўласную палову або прабач еп арыгінальны аўтамабіль з powergate каб аднавіць яго, і вы можаце прадаць яго ці адправіць яго ў чужы, што каля 60€ ў аднаўляюць і затым прачытайце і напішыце вашу машыну з новым праграмістам,увагу, аднак, што файл прачытаны powergate вы не зможаце потым перапісаць яго з другога праграміст, таму вам прыйдзецца чытаць-рэдагаваць і пісаць новы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •