Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: Info на пратаколы і ELM327

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    9

Info на пратаколы і ELM327

рага выбачайце, дзве трывіяльныя пытанні, але я пачатковец і мне ўсе яшчэ chiarirmi ідэі на гэты фантастычны свет з ОДБ....

напрыклад, гэты ELM327 ? падтрымлівае ўсе пратаколы сувязі, такія як rs232,can,kline ect ect??
    і гэтыя пратаколы, яны заўседы на ўсіх прысутных і актыўных у одб па любому на машыне ці на кожны аўтамабіль выкарыстоўвае іншы пратакол?

Я раблю вялікае казіно з vag can kline ect ect, і ўсе гэта мора інфармацыі .. хто-небудзь можа даць мне тлумачэнне, у агульным...я хацеў бы лепш зразумець ...grazieeee

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    у elm327 выкарыстоўвае пратаколы вы апісалі,x дачыненні аўтамабіляў з 2001 года, усе аўтавытворцы x пагаднення павінны выкарыстоўваць пратаколы, званых стандартнымі, якія згаданыя вамі,гэта яшчэ не бывае ў свеце двух колаў, якія працягваюць выкарыстоўваць розныя пратаколы..але хутка будзе кравец.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    9
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    у elm327 выкарыстоўвае пратаколы вы апісалі,x дачыненні аўтамабіляў з 2001 года, усе аўтавытворцы x пагаднення павінны выкарыстоўваць пратаколы, званых стандартнымі, якія згаданыя вамі,гэта яшчэ не бывае ў свеце двух колаў, якія працягваюць выкарыстоўваць розныя пратаколы..але хутка будзе кравец.
    mah, а затым аўтамабіль кажа для ўсіх пратаколаў, якія знаходзяцца ў одб? выпадку ў залежнасці ад таго, які вы выкарыстоўваеце пратакол, вы можаце зрабіць больш або менш аперацый?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    таксама залежыць ад тыпу sw, які вы выкарыстоўваеце, напрыклад: elm+ *********** і адаптары, у кім fiat, вы можаце рабіць усе, з дапамогай іншых праграм, кіраванне рухавіком fai амаль увесь парк аўтамабіляў, я думаю, з 2001 года.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    9

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •