Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 57
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193

EDC16 c31 Honda _ пошук адрасы Абмежавальнікі IQ розныя і eventuali_Lambda і AFR

Прывітанне ўсім,
    як мне прапанавалі ў іншы падзел (http://www.professionalchiptuning.ne...2844#post22844)
    я адкрываю гэтую новую тэму. Не маючы damos для Civic 2.2 140 л.с. DPF,
    ? некаторы час, якія шукаюць адрасы на карце, якія адносяцца абмежавальнікі IQ і кантролю дымавых газаў.

Якія? Як мне іх знайсці? C'? метад пошуку?

Вы дапаможаце мне іх знайсці?

Жадаючы зрабіць уласную карту, пачынаючы з dw (c1402 DW z=Nm) запыт крутоўнага моманту, як паступіць у крок?
    Не з працэнтамі, як гэта робяць многія, але разлік правільны. Дыягностыка на борце і праверка параметраў устаноўкі.
    Напрыклад, я s? што на карце крычы поўнай нагрузкі dw 2000 абаротаў у хвіліну, я d? 420 Нм (што пераўтворыцца ў рэальны вынік corrispodono = 357 Нм),
    Цяпер мой TL (d13f6) я проста 399Nm (якія ператвораныя ў рэальныя вынікі corrispodono 340 Нм). Дадзеныя завода абвешчаныя ад дома да сюды яны вяртаюцца, чаму? я 340Nm*2.000 абаротаў у хвіліну.
    Карту Нм на IQ (d3caa - d3eee - d4132) кажа мне, што для таго, каб такія пары, я павінен выкарыстоўваць 70 мг/вул. ок, але ў дыягназ не можа перавышаць 60 мг/вул
    Безумоўна, sar? абмежаваную чым-то. Цяпер я знайшоў карту d240A і d264E не ведаю, як вы маглі патэлефанаваць, але вынік на восі Z, мне здаецца, справы? дызель...апошні адрас (d240A і d264E) abassando значэння, я, як следства, abassamento дызельнага паліва, і, як быццам абмежавальнік...да 2000 абаротаў у хвіліну full-load я, як і значэнне 66,60 OEM. Як называецца гэтая карта? Ен, як BP Y=rpm X=8192,0000 Z=mg/str
    Значэнне X, што прымусіла б мяне думаць аб %LOAD педаль, як быццам ен непасрэдна падлучаны да dw запыце крутоўнага моманту, можа быць dw запыце дызельнага паліва, што v? паралельна з просьбай пара?

У двух словах, можа быць, мая гаворка ? трохі заблытаны
    Я хацеў бы знайсці адрасы lim IQ і Lim Дыму і спрабаваць, пачынаючы з dw вызваліць пара, абмежаваныя TL.

Дзякуй

Тут мой sw. на врі
    http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post15288

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    знайшоў у інтэрнэце, гэта добра, з вашага файла врі
    у вас усе есць? што вам трэба, і атрымлівайце асалоду ад!
    File Allegati Файл Ўкладання
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    крыло facc du c...z...усе гэтыя карты soi і duration, здаецца, vag pd....калі б не было значэння press rail......
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    behh так не варта...

Якая я пракляты, абмежавальнік дыму? Як гэта працуе? Хто абмяжоўвае IQ? эххх, вы спадзяецеся ammutolirmi!

I Dw, то есць 2, як я думаў, я адзін IQ, а іншы Нм, што v? паралельна запыт на педалі?

Дыялог на!!!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    мне цікава, калі ая arriver? зразумець, сівы рэчы?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    глядзець map pack...лім дыму гэтай машыны, ці не ? толькі адзін...але я 3 cio? "лямбда-table"....тады ў вас есць 7 абмежавальнікі крутоўнага моманту, якія абмяжоўваюць вас iq... яшчэ ў вас есць TL-trottle на TL-абаротаў у хвіліну і TL-тэмпература hce лагічна есць абмежавальнікі, таму іх абмяжоўваюць iq....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    крыло facc du c...z...усе гэтыя карты soi і duration, здаецца, vag pd....калі б не было значэння press rail......
    Так проста, проста, проста, каб пачаць ен карту ? пекла

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    EB702 і наступныя карты для vgt

EE866 і EE952-гэта крывыя, каб вызначыць, калі выкарыстоўваць карты turbo або прамога становішча VGT

між тым spulcio файл, калі я яшчэ пішу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    На самай справе няма ? просты, але pi? info raccimolo і аптымальным ?. Мець агульнае ўяўленне чалавеку, заўседы спрабуйце добры мод.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    franco75... але...вешчуноў размясціў map pack з карты ўсе, што трэба, moddare, каб пайсці на гэты аўтамабіль....ты хочаш яшчэ іншыя карты??вы хочаце выйсці вар'яты....карты, turbo,па словах map pack 3 званкі "boost table"....
    у map pack есць больш за 50 карт...самыя важныя.... і вы шукаеце яшчэ карты??
    mahhh я не разумею....

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •