Прывітанне добры дзень усім!!!!!
Вы можаце мне дапамагчы з Тытанам? калі я заплюшчваю Карту modada мяне з'яўляецца паведамленне, што я прыкладаю
Тое, што ў канкрэтнай карты аднадумцаў?
Прывітанне добры дзень усім!!!!!
Вы можаце мне дапамагчы з Тытанам? калі я заплюшчваю Карту modada мяне з'яўляецца паведамленне, што я прыкладаю
Тое, што ў канкрэтнай карты аднадумцаў?
той малюнак, надпісы з жоўтымі page + і page - азначае, што, націснуўшы на кнопку ок на клавіятуры ўключыць' змены ў таблічнай калі замест гэтага, перш чым націснуць кнопку ок, націсніце на стар + листайте карту тып ўпырску parzializzato (1/3) ін'екцыі parzializato (2/3) і гэтак далей, а затым правядзіце ад асноўнай карты да карты спадарожных тавараў.
другі вобраз замест цябе з'яўляецца пасля змены ў таблічнай карту і да захавання landscaping просіць, калі вы хочаце капіраваць, а таксама на картах аднадумцаў, то вы переведете inieziona parzializzato (1/3), і ен пара, а таксама ад ін'екцый parzializzato (2/3) і (3/3) не ведаю, калі ясна,але асцярожна, таму што агорнутыя значэння карт сумежных роўныя і вы можаце " даць " ок", капіраванне на карты аднадумцаў, але загорнутыя карты сумежных маюць розныя значэнні, таму што яны ўступаюць у розных умовах і змены, унесеныя ў карту, галоўная sballerebbe цалкам на сумежных,так і ў гэтым выпадку, вы павінны зрабіць іх па адным і не ўключыць капіяванне на карты спадарожных тавараў.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Дзякуй, msport
ты быў, як заўседы, ясна,
але не зразумеў, або ў адрозненне ад асноўнай карты і карты сумежных,
тады вы выкарыстоўвае тую ж палітыку, і рост на ўсіх картах як асноўнага, так і спецыяльнасцях, але на практыцы розніца можа быць, галоўны з якіх, відавочна, працуе, як і асноўная мапа", а потым-і аднадумцаў, і яны ўступаюць у розных сітуацыях тыпу ў выпадку наяўнасці fap некаторыя ўступаюць у эксплуатацыю ў фазе рэгенерацыі,а іншыя-у сітуацыях аднаўлення і гэтак далей.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вы, гэта значыць для ўсіх карт
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вы пу? быць....калі, напрыклад атрымаць файл аўтамабіль з акпп, вы ўбачыце, што есць шмат больш карты DW, што ў адну і тую ж мадэль без акпп....я думаю, што ecu выкарыстоўвае самыя карты аднаго і таго ж параметру, каб пытанне "каліброўка канца" ці autoadattamento....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Таму, як правіла, згаджаецца змяніць толькі асноўныя і не чапайце аднадумцаў?
няма, вы павінны таксама змяніць сумежных з той жа палітыкай мод, з якой вы робіце галоўным...
калі корректура ўмяшання msport яшчэ на вы разумееце, вы ж, як вы moddano...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...