Вынікі з 1 па 8 з 8
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Recovery Alfa 147 TD пасля 120 карце

Прывітанне групе:
    Так і не зразумеў, што на ALFA 147 120 Л. с., дызель, што расход паліва ў сярэднім 10/літр, без, што для бога праблем наогул, папытаеце карту для аптымізацыі спажывання але пасля таго, як мод ідзе адразу ў recovery, нават толькі за тое, што рушыў абмежавальнікі крутоўнага 4-5 %, без павелічэння тэрмінаў і колькасці ін'екцый? проста рухацца толькі абмежавальнікі, якія пры ўключэнні толькі паскарае застаецца трохі на ўзводзе, а затым адразу ж recovery з памылкі ўпырску і запыт скіду эбу (??)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    цяжка сказаць, што можа быць, пошты, файл-врі і mod, што мы бачым, калі ўсе ок.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дзякуй, БОС:
    На ўсялякі выпадак прыкладаю карту на врі і mod. Мод з'яўляецца адным з доказаў таго, што я зрабіў, рухаецца толькі абмежавальнік крутоўнага моманту і ціску і lim ціску турба, але, нягледзячы на ён закрануў амаль нічога, толькі гарыць на першай accelarata ў нейтральнае пераходзіць у recovery. З ВРІ, толькі расход высокі, не палю. Таямніца. Трэба паспрабаваць з афіцыйным дыягназам з чытання параметраў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Я і забыўся, файлы. Вось
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы на самай справе ваш файл арыгінал і мод не мае праблем быць проста праверка, я праверыў, ці добра ў дыягназ таксама робіць deimlog, каб убачыць дадзеныя, калі яны супадаюць, часам і гэтага хапае, каб адправіць усё, што за межамі дыяпазону.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    памылкі ў дыягназе??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    ніякай памылкі няма. толькі вялікі расход паліва, няма чорнага дыму і recovery ў першы біт зменены. Таямніца. Я ў чаканні справаздачы па дыягностыцы значэнняў падчас руху.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    помпа высокага ціску?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні