Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119

кіраўніцтва, каб змяніць паказальнік ціску турба на alfa brera/159

Я заяўляю :
    Праверана асабіста на alfa brera 2006 200hp hw 145 sw 421 (апошняе абнаўленне альфа-рамэа)

Калі хто-то служыць...

На Альфа-рамэа Brera / 159 мае ў наяўнасці на пульт дапаможны паказальнік ціску турба. На мой погляд, становіцца цалкам бескарысна для мэтаў маніторынгу не толькі ціску перамяшчаюцца вышэй на 1.5 барах (дзе спыняецца стрэлка..)

Робячы якія-небудзь доказы і даследуючы на damos (EDC16C39) я знайшоў спосаб, каб "герой" шкалу індыкатара.
    Практычна, у маім выпадку, я зрабіў супадаць 1.6 бар інструмент на 1.8 бар чытання... так што ў той, што вы бачыце на стрэлка v дадаў сістэматычна 0.2 падчас чытання.

Для таго, каб гэта зрабіць, ёсць карта : BPSCD_rCnv_CUR (1C78AA, у маім выпадку)

Пераўтворыць ціск (адносна) чытаў, у круг абавязкаў, каб адправіць з блок даступны для чытання.

для таго, каб зрабіць мод проста захаваць значэння сітаватасць арыгінальныя і змяніць пункту восі-X, так, каб супасці з новымі сведчаннямі, якія вы хочаце.
    для дакладнасці, мой спыніцца крыху раней, чым 1.6, я змяніў значэнне duty cycle, каб апошні крок такім чынам, каб яна супадала з ніжняй маштабе рэальнага інструмента. Пры змене значэння максімальнага duty выдаецца, існуе высокая single-value з змяніць (BPSCD_rOutMax_C, 1C78DC), які вызначае максімальна дапушчальныя.

У дададзеным файле прыклад маёй brera.

У дадатку прыклад

Спадзяюся, я зрабіў, што заўгодна
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Белін гэтага не ведала. Брава

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Таксама выдатна падыходзіць у гэтым выпадку.
    Я б зрабіць цыферблат са шкалой 2,5 Бар і Выраўнаваць
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Я думаў аб гэтым, а я... але так як я фанат sleeper... я заўсёды аддаю перавагу не рухаць нічога, сілуэты арыгінал.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    яшчэ раз дзякуй

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы