Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64

Праблема спідометра Alfa 147 1,6 Ts 105

Усім прывітанне
    сення мне прынеслі 147 1,6 ts 105 2001 года. Кліент можа прадаць аўтамабіль, але ен меў праблемы, чаму? одометр не паказвае км. На самай справе замест < прарастання ў 6 працяжнік.
    Я зрабіў для дыягностыкі texa axone 2000 і ўзнікаюць памылкі can ў body. Я спрабаваў зрабіць адаптацыю одометра і замена прыборнай панэлі, але праглядаць км не хоча даведацца.
    Прыборы ? цалкам працоўны і нават < частковыя працуюць. Праз дыягназ я чытаю < 1048557, і я мяркую, што 7, што яны метрах(я ніколі не бачыў рухавіка alfa бензін зарабіць мільен кіламетраў). Пу? магчыма, есць праблемы ў сувязі з body? Ці можа быць праблема з спідометрам.
    Я хацеў бы таксама патлумачыць, што кліент набыў cos? з одометром не працуе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Ніхто не ведае што-небудзь аб гэтай праблеме?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы ? пераблыталіся ў мікра або e2p залежыць ад колькасці асновы неабходна вырабіць перазапіс з іншы файл узяты з quandro з тым жа нумарам і адаптаваць бескантактавымі і км
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    Вы можаце растлумачыць мне, лепш тое, што я павінен зрабіць і як. Я пачатковец. Мне трэба інструментара прыватнасці?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    postami колькасць рамак у любым выпадку трэба абсталяванне прызначанае менавіта да мяжы, вы можаце ўзяць карціну падрыўнік і выраўнаваць бесконтактными
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    прывітанне,
    адкрываю гэтую тэму, так як мяне адбываецца такая ж праблема. Ж аўтамабіль, карціну, а ВЫ-не. 11000 896 8001 - FIAT 735 290 188.
    Як вы павінны паступіць? У УПА і іншы праграміст чып, але не ведаю, які кампанент для чытання і рэдагавання файлаў ад перазапісу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Кастровиллари
    Паведамленні
    17
    gimarras калі вы не вырашылі праблему, звяжыцеся са мной і я з радасцю дапамагу вам вырашыць,ці трэба отпаять eeprom 93c86 і чытаць вершы з рэдагавання файла, каб перапісаць я табе дапамагу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дзякуй Фабіус. Цяпер я ў адпачынку калі я вярнуся, звяжуся з табой.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    64
    У рэшце рэшт у мяне не было больш? каб працягнуць працу на машыне, на пытанне чаму? кліент прадаў cos? як гэта было. Шкада, мне б хацелася, каб здолець вырашыць гэтую праблему. Дзякуй за падтрымку .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Кастровиллари
    Паведамленні
    17
    Gimarras я праверыў, лепш з дапамогай кодаў, ВЫ І FIAT і eeprom, усталяваны на вашым прыборная панэль Nec uPD78,я нават файл eeprom даступная,проста скажыце прабег і я цябе адпраўлю файл, гатовы для запісу.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •