Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: Запісы з tool-іншаму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215

Запісы з tool-іншаму

Прывітанне, хлопцы,
    хоць я ўжо зрабіў некалькі экю, гэта першы раз, калі я сутыкаюся ў сумневы
    хачу прачытаць мая punto evo 1.3 mjt 95 л. с. 2011 года, але, як я ўжо чытаў, не было магчымасці з kess v2.
    улічваючы, што ў мяне не было жадання адкрыць, калі не знайсці адказ, я шукаю файл у сеткі.
    я знайшоў, але прыходзяць з іншага інструмента або пеўнік, мой пытанне заключаецца ў наступным, калі файл мае як HW SW
    роўныя, але чытаў адзін інструмент адрозніваецца ад таго, што ці пісаць, у дадзеным выпадку kess v2, што гэта на врі або адрэдагаваныя
    мне праблемы?

для таго, каб правільна, вось КОД:
    HW: MJ8DFHW00P
    SW: 9743G201
    VIN:
    Ver.SW: 0001
    Запасныя: 51892328
    Рухавік:
    Ver.HW: 00
    SW доб.:
    Завод:

запампаваны файл-гэта: punto evo 1.rar

дзякуй, з павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Як я разумею, праблем быць не павінна. Калі вы загружаеце файл , ori, як правіла , не пазначаецца, што гэта была ложак, і з тым, што яго можна перапісаць, так што я лічу, што, калі файл не пашкоджаны, ён можа спакойна пісаць з любым tool master. Інакш, калі загрузіць файл-ложак у BDM, увагу пісаць праз OBD. Па крайняй меры вопыт, які я меў.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    добра было толькі тое, што я не быў ніколі знойдзены ў таго, каб напісаць файл, загружаны з іншага інструмента адрозніваецца ад майго, дзякуй.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    правілам з'яўляецца тое, што гаворыцца і пішацца заўсёды з тым жа tool, праблема ўзнікае, калі інструмент не чытае файл цалкам, але толькі ў раёне карты, можа здарыцца, што не ўсе сродкі чытаюць у тым жа раёне, часам адрозніваюцца нават на адзін біт, што можа, каб прывесці блок ecu, таму я заўсёды раю чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    У канкрэтным выпадку не можа вырабіць чытанне з бд, але толькі ў школе, і ў вас ёсць файлы для сумяшчальнасць што вы думаеце, што зменіцца? Я адкрыў файл з winols, што ecm, і даць мне зваротную сумяшчальнасць і файл заўсёды поўны. Файл, які я прыклаў-гэта тое, што знаходзіцца ў банку дадзеных, у прыватнасці, ложак з пеўнік у virtual read.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я ўсяго толькі сказаў, як я рухаюся я, чытаю і пішу, а потым, хто сказаў, што ты не можаш зрабіць паслядоўнага чытання з кесс? я вось чытаю усе ў паслядоўны, ставіць нас каля 5-6 хвілін.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Дзякуй за адказ, значыць я ў лініі can надпісы чытаць не. Kline ад памылкі "званок-будзільнік". Адзіныя варыянты, даступныя ў c id, запісы, recovery, tool (для чытання і кадавання інжэктараў) цябе што пратакол вы выкарыстоўваеце?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    http://www.professionalchiptuning.ne...hp?t-9212.html

Тут ёсць іншы карыстальнік, які не змог прачытаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    я вось чытаю і пішу без праблем з кесс...

але, што версія ў цябе??

А певень робіць гэта ў віртуальнай, а потым піша.

Выкарыстанне як kess, што певень і магу запэўніць, што многія аўтамабілі робяць чытанне па-іншаму... вы заўсёды павінны праверыць з 2d-рэдактар, што вы чытаеце і што вы пішаце, калі не дзеці аднаго і таго ж праграміста.

Некаторыя аўтамабілі робяць паказанні зусім розныя, тып bosch tjet fiat і mini edc16c35...

у mj8 замест гэтага яны выкарыстоўваюць адны і тыя ж файлы., вы можаце іх замены.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Версіі 4.036 з ksuite 2.15 так што калі я пішу ў файл, які я запампаваў з базы дадзеных, я магу адчуваць сябе камфортна з кесс?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •