Добрай раніцы, хлопцы, учора я напісаў міф 8f3 з kess 5.017 - 2.47, а пасля таго, як напісаў, і пасля ўсіх працэдур на ўключэнне і выключэнне рамкі, машына рэгулярна, без памылак. робім тэст-драйв і ўсё ок. затым пасля выключэння машыны, паспрабуйце пакласці ў рух, і нічога, паліўнага помпы, што не частка, нягледзячы на иммо гэта добра распазнае ключ. тады я раблю працэдуру разблакоўкі ecu з kess, і кажа цалкам, але ўсё роўна не заводзіцца. у дыягностыцы рухавіка з'яўляюцца дзве памылкі, адзін eprom з ладу, што ён сцірае ціха з multiecuscan, іншы кажа эбу ў бяспекі (safety), якая не чысціцца. каб хутка вырашыць я не расшыфраваныя коды памылак, на жаль. Раблю яшчэ адну запіс з па файлаў, і адбываецца тое ж самае. Мы ў руху, на гэты раз, дзесяць разоў, і зрабіў некалькі км без праблем, потым мы спыняемся і праз некаторы час паспрабуем яшчэ раз паставіць на матацыкл, але нічога, тыя ж памылкі. Такім чынам, рашэнне пакласці файл крычы, і цяпер, здаецца, ок. Самае смешнае, што мне гэта ніколі не зразумець, што машына некалькі разоў.. і потым нічога больш і не мае памылак, за выключэннем блока кіравання ў абарону, але тады абарона ад чаго ? што? улічваючы, што бакі ў пачатку