Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Кантрольная Marelli MJD 6F3 D4 HW03R

Не магу вылічыць кантрольную суму гэтага файла eeprom. Не выкарыстоўваю Winols і не знаходжу іншых праграм. Хто можа даць мне руку? Я не спяшаюся гэта ECU эскорт.
    Прыкладаю чытання Врі і Mod, без рэгістрацыі.

Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    З якім інструментам працуеш?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Што-то не сыходзіцца..
    файл і 6F3, а іншы 6JF не сыдзе ніколі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Прывітанне cinqueturbo ;

файл я судзіў з ECUVONIX 3.2 , ecu гэта MJD6F3, захаванага файла я пераназваў (дрэнна?) я і за тое, розныя, але крыніца-гэта той, які я звярнуў увагу. Праграма, пасля апрацоўкі файлаў, папярэджвае мяне, каб разлічыць cks, перш чым перапісаць .... і тут я спыняюся

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    Прывітанне cinqueturbo ;

файл я судзіў з ECUVONIX 3.2 , ecu гэта MJD6F3, захаванага файла я пераназваў (дрэнна?) я і за тое, розныя, але крыніца-гэта той, які я звярнуў увагу. Праграма, пасля апрацоўкі файлаў, папярэджвае мяне, каб разлічыць cks, перш чым перапісаць .... і тут я спыняюся
    І не ў рамках...
    вы памыліліся ў выберыце пратакол павер..
    2.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Блін cinqueturbo, ты маеш рацыю: пратакол няправільна, магчыма, памылка праграмы free. Я даведаўся іншы.Цяпер я паспрабаваў іншы ІНСТРУМЕНТ і адбылося мне здаецца, правільна. Застаецца праверыць, што я не магу разлічыць, і што таксама гэтая праграма папярэджвае мяне, каб зрабіць. Я выкарыстаў некалькі праграм, але яны не маюць пратаколы гэтага ECU. Што вы параіце мне (у дадатак WinOls ?)
    дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    кантрольныя сумы і разлічваецца ад вашага інструмента на 99%.. што ты выкарыстоўваеш?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Для чытання і запісы памяці Minipc v. 6.60 або УПА. Файл я судзімым з AeTOOL . Я не думаю, што інструмент разліку cks , як гэта робяць Kess і кампанія. Я часта чытаў, што вы карыстаецеся WinOls.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    Для чытання і запісы памяці Minipc v. 6.60 або УПА. Файл я судзімым з AeTOOL . Я не думаю, што інструмент разліку cks , як гэта робяць Kess і кампанія. Я часта чытаў, што вы карыстаецеся WinOls.
    Маар усе праблемы для Marelli???
    калі напісаць у кодзе морзэ ніколі не скончыцца, я лысы
    я спытаў 7 паведамленняў таму, што з працы, і толькі цяпер адказваеш...
    Не ведаю Minipc..
    УПА не ніколі не выкарыстоўваў, на Marelli..
    таму што адклеіў, калі з BDM ёсць паставіць 3??
    у multiboot цяпер не адкрываю нават больш.. 2 і cecksum і аўтамат са сваімі інструментамі..

Больш, што мой IMMO Універсальны Decoding не памылка або папярэджанне аб cecksum..

Пытанне..
    трэба зрабіць immo Off, Поўнае або Частковае????
    Калі вам трэба зрабіць immo Off, Разам вы нават на флэш-ці ведаеце вы?

ECU належыць да Fiat Doblo 1.3 JTD 51805371 6F3.D4 3454D466
    Дзе вам трэба сабраць????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    І гэта ECU, што механік мае рэзерв, і я хацеў scodificarla (агульнае), калі ён служыць. Я не прафесіянал, займаюся маленькімі справамі, без прэтэнзій, і я гаспадарчае абсталяванне . Часта я павінен прайсці больш доўгі шлях, таму што яны адзіныя, інфармацыя, якую я знаходжу. Для чытання ў BDM гэтай ECU у мяне няма падыходнага інструмента (я думаю, патрэбен яшчэ адзін schedino прыватнасці???). Так што я застаюся на полюс для разліку cks.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •