Вынікі з 1 па 7 з 7
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16

Праблема чытання эбу Гольф 6 2000 110Cv

Усім прывітанне, учора спрабаваў зрабіць чытанне гольф 6 2009 года з kess 2.47 v2 мяне адбылася памылка ў чытанні ID паказвае толькі версію праграмнага забеспячэння, а не апаратных сродкаў, каб вызначыць эбу памылку я выдавала гэта паведамленне:
    Увага ecu не вызначана
    Для правільнага працэдуру адпраўкі часопіса і чытання файлаў у службу тэхнічнай падтрымкі. Працягваць у любым выпадку?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    з клонамі часам бывае, у любым выпадку, калі яна дала табе нумар sw гэта значыць, што дыялог з эбу, трэба ведаць, што ecu ў цябе на машыне, у любым выпадку, калі пратакол і правільна, нават калі вам ад гэтага паведамлення цябе чытае і піша ўсё роўна.

P. S. ТЫ ЎПЭЎНЕНЫ, ДАДЗЕНЫЯ, ЯКІЯ ВЫ НАПІСАЛІ ВЫШЭЙ? У 2000 ГОДЗЕ З 110 Л. С. НА ГОЛЬФ 6 НЕ ПАМЯТАЮ.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Сісі porya 81 квт кроку і 110 л. с.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ок павінен змантаваць edc17cp14 або edc17c46, і ў абодвух выпадках я рэкамендую зрабіць гэта ў школе ў boot-mode.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    на самай справе павінен быць пратакол, 198, у любым выпадку лепш у школе, і перайсці ў бяспецы.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Дзякуй за тлумачэнні, хоць я ніколі нічога не пісаў да гэтага часу, нават у бд, так што я бяру інфармацыю, каб зразумець, перш чым што-то некаторы, такім чынам, я павінен шукаць якія-то ездзіць, таму што тут я не магу атрымліваць файлы не ўключаны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Ліпеня 2017
    Паведамленні
    63
    read with кв

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні