Прывітанне ўсім у мяне праблема на dr0 машына і 3-цыліндравым рухавіком аб'ёмам 1000 куб.... калі ён ідзе ў 2 .. замена калі боббили, што свечкі. Машына і абсталяваны сістэмай lpg... дзякуй у amticipo...
Прывітанне ўсім у мяне праблема на dr0 машына і 3-цыліндравым рухавіком аб'ёмам 1000 куб.... калі ён ідзе ў 2 .. замена калі боббили, што свечкі. Машына і абсталяваны сістэмай lpg... дзякуй у amticipo...
Што гэта за машына? Эбу? Дыягназ? Ад таго, як вы напісалі, гэта зойме крыштальны шар, каб паказаць магчымае рашэнне. Падайце больш інфармацыі.
Машына і інш брэндавыя мадэлі нуль...у дыягностыцы ад боббили у сэнсе цыліндр 3, але гэта ўжо была заменена разам са свечкамі..
у дыягностыцы ад боббили у сэнсе цыліндру 3?
праблема і на звадкаваным газе або на Бензіне? абодва?
не тое, што вы ад "пропуск запальвання цыліндру 3"?
Інжэктар? Клапан?
1 Пераставіць інжэктар
2 Зрабіце тэст кампрэсіі
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Не ведаю, які ЭБУ усталяваны. Мне прыходзіць на розум, праблема Marelli IAW, што ў выніку няспраўнасці ў ланцуга, аўтамабілі, на якіх мантуецца працуюць 2-3 цыліндры, так як блакуе ўласцівасці і функцыі шпулек.
Зрабіў выпрабаванні на сціск правяраецца абрыў впускного клапана цыліндру 3. заўтра прыкладаю карту, эбу gpl, так што вы можаце дапамагчы мне зразумець, калі гэта звязана з тым,... дзякуй загадзя...клапанаў астатніх цыліндраў у такт...