Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

ГОЛЬФ 5 170 ECU Siemens водгук карце

Прывітанне, хлопцы.
    Хто хоча выказацца на гэтую карту, Golf 5 170 SIEMENS. Аўтамабіль не так дрэнна, але я думаю, што мы не зарабілі шмат Л. с. і крутоўнага моманту.
    І г. Д. не пераконвае мяне, з прызнаннем карты і некаторыя з драйвера, я іх не ведаю.
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы далі мала на абмежавальнік і на турбо, вы можаце смей больш і зрабі першыя абмежавальнікі, якія важныя.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дзякуй Іван. Першыя абмежавальнікі гэтыя 4 панеттоне ад 04AB8A ? Для значэнняў Ўпырску, карэкцыі і parzializzato хто-то можа даць? Я ведаю, што фарсункі Сіменс не з'яўляюцца максімальнымі. Turbo, што вы кажаце: 100 кропак на ўсёй карце можа ісці? Абмежавальнікі turbo, дзе яны знаходзяцца. Тыя, хто ECM паказвае, як ціск турбо?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    добры дзень, я кажу вам на ўсе вашы пытанні, для ін'екцый, мне цяжка сказаць, чым павялічыць , у любым выпадку я павялічыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Узнагароджаны!!!! Вялікі бос.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дапамога!!!!!!
    Машына была ўжо супастаўляецца з той карты, што я выклаў. Збіраюся мяняць значэння, нават ледзь-ледзь адчуваюць, што Л. с. і крутоўны момант павялічваюцца, але да мінімуму сыходзіць з розуму, пачынае разгойдвацца з павелічэннем і памяншэннем колькасці абаротаў у хвіліну. Ад дыягностыкі выяўляе памылкі P3130 Сістэма РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ адпрацаваўшых газаў. Была Defappata і выдаліць EGR ад старога ўладальніка і з павелічэння непрыкметныя, машына ідзе добра. У гэты момант я мяркую, што гэта была выдаленая дрэннага кіравання EGR. Хто можа даць мне пацверджанне? У 5 панеттоне 04A9FA да 4-абмежавальнікі крутоўнага моманту павінны быць прыняты да нуля?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    пошце карту, што ты зрабіў, што мы бачым, дзе можа быць падвох.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Я прыкладаю файл Крычы, і двух мод. Крок 0-гэта тое, што я знайшоў, загрузіў і машына ў парадку. Крок 1 з крокам, які я даў, і як толькі загружаная машына або добра, як размяркоўваць, але да мінімуму сыходзіць з розуму і ад памылкі P3031 EGR. Я мяркую, што праблема закрыцця EGR зроблена дрэнна, і я думаю, што яны ідуць даведзены да нуля 2 panettoni ў 04AA38. Наступныя крывыя да абмежавальнікаў, верагодна, з праграмнага забеспячэння, выдаленне EGR, не павінны быць закрануты, але ў карту, крок 0, машына ідзе добра.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не бачу укладанняў, новыя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017